Pridávam sa k myšlienke predošlej diskusie o poskytnutí maturitných otázok 😄❤ Páči sa mi myšlienka podporenia maturantov aspoň touto cestou. Kto chce píšte dole rovno
Váš e-mail.
@ankaanka1977 Môj bratranec ani cez prázdniny nemá oddych, nie je sranda dobiehať 3.ročnik, preberať 4., pripravovať si otázky, a ešte sa pripravuje na vysokú školu s talentovkami. Naučia sa to či si to nevypracuju alebo nie...
Otázky z ANJ ste snáď preberali priebežne s učiteľmi(a iste nie len posledný školský rok). A máte predsa aj starších spolužiakov. Nehovoriac o tom, že každá škola má otázky vytvorené inak. A inak máš toho plný net.
Ale ved ucebnice su stavane tak, ze sa maturitne temy zacinaju preberatod prveho rocnika. V blkoch , v lekciach, napr sport, kultura, veda. Cize ste uch museli prebrat. A urcite skoly maju konverzacie, napr moje dieta od tretieho rocnika SS. A maju uz skoro vsetko prebrate.
Pekna myšlienka. Ale moji maturanti nič zháňať nemusia. Všetko majú odo mna, aj s tezami, na čo sa majú presne zamerať, odporúčanou literatúrou, kde je všetko spravované.
Kupovať a zháňať materiály od niekoho z inej školy, kde môžu mat úplne iné otázky, obrázky, situačne úlohy, je zbytočnosť.
Mimochodom, ktorú úroveň ponukas?
aka uroven?
@ss1908 b1
@hettinka kto chce nech si vypyta..ponukam b1
Ak je to ešte aktuálne, aj ja by som si poprosila.. Dakujem 🙂