Vypracované Libreto na banket, HA.

ttammkz
22. mar 2020

Dobrý deň. Našiel by sa tu študent alebo bývalý študent, ktorý študuje/študoval na hotelovej akadémii? Potrebujem vypracovať libreto, banketový spôsob obsluhy. Potrebovala by som to iba ako vzor, pretože nemám poňatia ako začať. Ak by ste niekto mali vypracované libreto a poslali by ste mi ho, veľmi by mi to pomohlo.

Vopred ďakujem 🙂

sissy27
22. mar 2020

@ttammkz To čo dnes berú na hotelovku za neschopákov? 🤦🏻‍♀️ Už len keď sa pozriem pod tvoju diskusiu tak niekoľko rovnakých tém tu na mk. Fakt neviem, či chce byť niekto nasilu vtipný alebo ste proste úplní mantáci čo nevedia použiť google. Pred 20 rokmi by si asi skončila zš s odretými ušami, to ani internet nebol a do knižnice by si s takýmito (ne)schopnosťami asi ani netrafila, nie ešte nájsť a spracovať príslušnú literatúru.

ttammkz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ttammkz
autor
22. mar 2020

@sissy27 prepáč ale to nepotrebujem pre seba, nechodím ani na HA ale na zdravotnú. Bratranec čo je prvák nemá poňatia čo to je,pričom to nepreberali v škole a nakoľko je situácia aká je tak im zadali takúto úlohu ktorú má vyriešiť do utorka. A keďže ja taktiež nemá poňatia čo je tak tak mu zháňam aspoň vzor,hľadala som na internete ale nevieme to nájsť, vždy mi vyhľadá nejaké nezmysli.Ak by si náhodou vedela o čo sa jedná vedela by si mi poslať vzor ? bola by som ti nesmierne vďačná. A ak ti robia tieto "príspevky" problém, tak ich len preroluj a ignoruj. Pekný večer 🙂

sissy27
22. mar 2020

@ttammkz fakt, že to nie je pre teba ale pre bratranca na podstate môjho prvého príspevku nič nemení. Nie len neschopný použiť google, ale aj lenivý. Ak mi niečo nie je v práci jasné, tak sa obrátim na šikovnejších / skúsenejších kolegov alebo nadriadeného. Rovnako tak má postupovať aj bratranec - vždy sa môže obrátiť na vyučujúceho, určite mu poradí. Fakt nechápem čo je to za nápad dať si robiť úlohy cudzím ľuďom.
A mimochodom, môj google mi vyhodil hneď prvé tri odkazy úplne správne, tak keď už nevieš ani ty ani bratranec zadať otázku do googla tak neviem ako fungujete v živote.

ttammkz
autor
22. mar 2020

@sissy27 tak prepáč tak inteligentný a múdry človek ako si ty sa ešte nenarodil. Som sa pýtala slušne, tak stačilo slušne odpísať a ne robiť so seba múderkiňu sveta. A ako som písala vyššie tak ak sa ti nepáčilo tak to stačilo ignorovať, myslíš že od čoho sú tieto stránky ? Aby sa ľudia pýtali a ktorí chcú aj pomohli. Tak si nedvíhaj svoje ego tým, že si to našla a ako má človek postupovať v danej situácií. Ak ťa môže poprosím nekomentuj mi príspevky,staraj sa o seba, tvoje pripomienky ma nezaujímajú. Tešilo ma.