Vypnutie automatickej obnovy u všetkých paušálov operátora 4ka

calmo3
4. sep 2022

Zdravim,
Ak tu mám niekoho kto ma 4ku, bol by som rád ak by mi poradil,
Zaujímalo by ma, či neviem nejako deaktivovať automaticku obnovu pre všetky pausaly, pretože aj dnes, som si chcel dobyť sloboda dáta, a namiesto nich mi 4ka obnovila slobodu 100 o ktorú som absolútne nemal záujem.
Nepáči sa mi táto ich taktika na zákazníkov, a preto by som bol rád ak by ste mi poradili či sa nedá zaslať sms 1, prípadne samostatne viac sms, na deaktivaciu všetkých paušálov, ktoré 4ka ponúka, teda len automatickej obnovy týchto paušálov.
V aplikácii moja 4ka, dokonca ani nieje sloboda dáta, ktorý som využíval predtým v automatickej obnove, čo je už nehoráznosť mazať, paušál ktorý som kedysi využíval.

Prípadne mi napíšte váš názor nato, kľudne aj s právneho hľadiska.

babkaland
14. apr 2024

Presne na toto sa hnevám aj ja. Každý operátor ak si aktivujete nejaký dátový balík, tak najprv napíše že balík aktivovaný a v ďalšej SMS pošle ponuku že ak chcete automatické obnovy, tak si pošlito to a to. 4ka žiaľ aktivuje hneď s tou automatikou a keď sa mi minie kredit napríklad a zabudnem na to... Ja som mal to GIGA za 2€ a nejake 2 mesiace som nepoužíval tú simkartu a chcel som aktivovať ten 300GB balík, kúpil som na to kredit aby tam bolo presne tých 11€ a ono mi to hneď strhlo 2€ a aktivovalo tú GIGU. Tak som nadával lebo už ten 300GB nešiel aktivovať keďže euro chýbalo a zase som musel ísť prikúpiť kredit.

Takže: Tak isto ako posielate tie SMS kódy na aktiváciu balíčkov na 950 tak stačí poslať STOP alebo PASUAL STOP ja posielam pre istotu obe, To vám vypne automatiku. Takže ja keď aktivujem hocijaký balík, hneď ako sa aktivuje tak si rovno pošlem aj deaktivovanie a tak dosiahnem to že keď sa balík minie, neaktivuje sa automaticky druhý.