Ahojte. Môj syn dosť nereálne vyplody fantázie, úprimne povedané, že si vymýšľa scény, ktoré sa nestali a hovorí to pred druhými.. Chodí do škôlky, prišiel zo škôlky a vravel mi, že učiteľka ho bila a dokopola, potom vraví ze tato išiel na aute a nabúral, alebo, že táto bije mamu a je na neho smutná, lebo nabural auto.. Alebo že ho babka bila po bruchu... Neviem kde sa to v jeho hlavičke berie, doma ma všetko, nič mu nechýba, rozprávky pozerá slušne, nepustam mu žiadne hovadiny... A je mi to ľúto, nedajbože by začal v škôlke výprava že táto bije mamu alebo ze ho babka bije po bruchu.. Učiteľku som oboznámila s tým ze si vie vymýšľať.. On rad rozpráva, aj keď sa volaco dialo že nás napr ssed vytopili vedel pekne o tom porozprávať aj keď si tam už votrel aj tie svoje fantázie že stena spadla alebo voda silno tiekla.. Ale prečo to robí ma niekto také dieťa? Dkaujem
Učiteľky v škôlke sú už zvyknuté na detskú fantáziu,pokiaľ nevidia zvláštne správanie,prípadne modriny u dieťaťa,tak takéto “story” neriešia..možno nejaká premotivovaná sa nájde😉 my sme mali v škôlke na nástenke napísané:” Neverte všetkému,čo vám dieťa povie o škôlke,my tiež neveríme všetkému,čo dieťa povie o rodičoch.”
Nas v prvy rok hovoril ze dievcatko nejake spadlo z plota a tiekla jej krv z hlavicky a prisli pre nu dve sanitky 🤣🤣
Dnes prisiel s tym ze pani ucitelka je v nemocnici a pritom je len chora 😅
Alebo teraz povedal ze na vianoce nic nedostal lebo tato este nezarobil korunky na sovicku (ten dormeo vankus) 🤣🤣
By som ti vedela rozprávať, malý jednu dobu začal pred mužom hovoriť, že k nám chodí ujo Peter 😳 neviem kto je ujo Peter ale on krvopotne asi mesiac presviedčal muža, že bol zase ráno u nás 😀
Mne volala učiteľka z poobednej smeny raz, či som v poriadku lebo vraj do nás vrazil kamión, boli tam všetky záchranné zložky.... 😉 Jemu sa našťastie nič nestalo, ale ja som bola zranená.
Fúú tak ako vidím aj vy máte veselo, ja som sa práveže zľakla aby nemal nejaký syndrom, teraz mi padol kameň zzo srdca 🙈🙈 tak nie som jediná co ma veselo...
@nikpa aj to som už od malého počula ze tu bol ujo alebo ze u nás bola tátov kamarát keď muž nebol doma 🙈😃 no takže nebude moje dieťa notorickym klamarom
Nás malý chodil zo škôlky s tým že pani učiteľka mu dala.po riti 😏.. popravde neriešila som to ale spomenul to viac krát ..ale neriesila som to len preto že sestra mala podobný zážitok ..má dvojčatá a vraj im učiteľka hovorila že choďte domov my vás tu nechceme 🙈 samozrejme po rozhovore s učiteľkou bolo všetko v poriadku a ani netušila že niečo tak hovoria doma ..a to si ešte navymyslali všelijaké iné pikošky 🙈
Moja v skolke vypravala, ze kucharky maju prestat varit mrkvickovu polievku (vraj kazdy den varia mrkvickovu), lebo tata povedal, ze pride a urobi s kucharkami poriadok. Ucitelka ma odchytila a zacala vypravat o tom, ze kucharky maju nariadene,ze skoro v kazdej polievke musi byt mrkva.....ja na nu pozeram, ze o com vyprava. Tak mi vysvetlila co mala povedala a v tom prisla mala a hovorim, ze tata predsa nic take nehovoril....a ona uplne vazne. ....ze ale hovoril a povedal, ze tie kuchárky aj zbije 🤦🤦....nemala som slov 😁
Tak o tomto by som vedela rozpravat cele hodiny. U nas je kazdy den nejaka vymyslena "kauza".
Ked bol pred casom taky boom okolo Kocnera, tak syn kazdemu rozpraval, ze Kocner je jeho otec a ze je smutny z toho, ze ide do vazenia. Ta mania ho drzala snad mesiac. Vobec netusil kto je Kocner, len kdesi v spravach to asi zachytil, ze niekto taky ide do vazenia a strasne to prezival. Este aj cudzich ludi zastavoval na ulici a hovoril im, ze jeho ocko ide do basy a on je z toho smutny.
Dalsia "prijemna" kauza bola, ked hovoril ucitelke, ze ho ocko chyta za pindika. Ucitelka v rozpakoch mi hovori, ze syn sa stazuje na take veci.. ja som sa skoro pod zem prepadla a cakala, ze nam pride socialka zaklopat za sexualne obtazovanie. A potom z neho vypadlo, ze tym chytanim mysli to, ze raz kedysi davno pradavno mu muz pri zapinani do autosedacky nejako nestastne zacvakol trochu aj do tejto oblasti. Snad po roku si na to spomenul a zacal sa na to stazovat 😳
Pravidelne hovori ucitelke, ze sme boli v Afrike, pripadne ze ideme niekam na dovolenku na druhy koniec sveta, co v momentalnej situacii nie je moc ok, kedze potom sa na nas divaju, ze nie sme v karantene. Viackrat prisiel zo skolky s tym, ze ho tam biju, pricom nic take sa tam nedeje....
Radsej ani nechcem vediet, co vsetko v skolke hovori ucitelkam, lebo by som sa asi prepadla pod zem. Vravela som viackrat ucitelkam, ze ho treba brat s rezervou. Ucitelky su na to aj zvyknute, ze deti si vymyslaju 🙂
To u vás v škôlke nie je nápis na dverách/nástenke
"Neverte čo doma rozprávajú deti o škôlke, my nebudeme veriť čo rozprávajú o vás "...
Alebo vraví ze ráno tu niekto bol, kto tu v skutočnosti nebol, vie si dobre zapamätať to pravda, ale aby si to tak všetko zvláštno spájal pri tom nikto nikoho nebije ani nič podobné...