Ahojte, vypínate na noc mobil? Aleboako často ho vypínate? Rada by som ušetrila mobil aj energiu, ale neviem, čo mu viac škodí. Ďakujem.
Ja vypínam každú noc.
Ďakujem za odpovede.
Ja vypínam každú nič wifi aj mobil..
Nevypinam nemam za potreby, ana usporu mam nainstalovane v mobile appky na usporu energie
nevypinam nikdy
Mam nastavene automaticke vypnutie o 23:00 a automaticke zapnutie o 6:00.
nevypínam, neodpustila by som si keby v noci potrebovala moja mama pomoc alebo niekto iný, a ja by som nebola na dráte...
vypínam len wifi
Nie nevypinam
Ne vypínam pokiaľ sa sám nevypne
Ja davam do ticheho modu.
ja si vypínam, dám ďalej od hlavy a nastavím v ňom budík
Nevypinam, dávam len režim lietadlo, nech mi nevíri pri hlave 🙂
Ja si davam rezim lietadlo a moj muz si vypina. Net a wifi si zapinam len ked potrebujem.
Nevypínam. Zlé veci sa stávajú aj v noci, môže sa niečo stať rodičom či dospelej dcére, ktorá žije mimo domova.
Nevypinam, ide v noci na nabijacku, vsetky notifikacie vypnutie (povolene hovory - dovola sa iba rodina) a o 5 mi zvoni na nom budik.
Nevypínam nič a mám ho v pohode na nočnom stolíku pri posteli.
Nikdy.celu moc mi ide na mobile sum
Potrebujem budík takže nie. Ale v noci ho nenabijam
Dávam ho do leteckého režimu, manžel necháva zapnutý v inej miestnosti, tak aby sme ho počuli ak by sa niečo udialo.
🖤Nevypínam ho na noc, lebo potrebujem budík. Ani cez deň. Vypnutý je jediné vtedy, keď je úplne vybitý.
nevypínam, maximalne stíšim zvuky ak je to niekde potrebné
Nevypinam,nevidim v tom ziadny vyznam. Dokonca zvonenie mam uplne nahlas keby niekto v noci volal bolo by to urcite z nudze a nie zo zabavy a ja keby som nepocula neodpustila by som si to(napr.rodicia,svokra..)
Mobil si nevypínam.....vypínam iba wi-fi a stíšim zvuk
A mobil by som neriešil vôbec, je to spotrebný tovar, raz ho aj tak predas alebo vyhodis.
Nevypinam. Za rok ho mam vypnuty mozno 2x ;) a to ked sa mi uplne vybije