Ahojte vypila som pokazeny ladovy caj bol taky kyslo bublinkovy a vona bola taka .nic sami nestane ze ?? Dakujem za radu
Nikdy si nic pokazene nevypila/nezjedla? Max.ta prezenie
Jezisi..... Rozluc sa zo zivotom
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Neboj sa mala by si to prezit
preco si ho pila ked si vedela, ze je pokazeny? respektive preco si ho dopila ked si ho prvy krat ochutnala a zistila, ze nie je celkom ok? :D tomu uplne nerozumiem. ale nie, nic sa ti nestane ani keby si vypila dva litre, maximalne budes mat hnacku a precisti ta ale ani to nemusi byt ak mas fest dobre travenie ;)
kup si uhlie v tabletkách, pomáha aby si nedostala hnačku, poprípade Hylak probiotické kvapky
Mne raz tak nesadol ľadový čaj a to bol inak dobrý a nič mu nebolo, ale v robote si mysleli ze som tehotná lebo som celé doobedie chodila grckať 😂 záleží co tvoj žalúdok znesie
@bejby4
@bejby4 nemalo by sa ti nic stat. Ale ak sa velmi bojis daj si nejake prehanadlo, nech ti poriadne precisti creva, nech to zo seba vsetko von dostanes.😂 Ja som tiez uz velkrat pojedla sunku alebo jogurt, ktory bol pokazeny a zijem zatial 😉 Pokial to nezacalo este same behat je vsetko v poriadku 😀😀
syn mal z toho hnačky a bolesť bruška min 2 dni
Bejby nebude sedet v koute.... 😂
Toto je fakt dovod na zakladanie temy....?????
Fuj ja viem ze sa deju horsie veci ale aj ja som na take veci hakliva😱😂 by som asi umrela keby zjem alebo vypijem nieco po zaruke ako vazne😨 blueeee. Nebodaj by mi v piti pristala mucha. Kazdy mame svoje slabiny, inak som tvrdas😏
maximalne sa z toho poseres :P