Vypadnutie dieťata z okna

7. aug 2020

Čaute. Určite sú tu osoby, ktoré si pamätajú aféru Michaela Jacksona.
Spomínate na ten moment, keď spevák vytiahol na hotelovom balkóne svoju dcéru, aby ju ukázal fanúšikom, avšak dosť prepískol to.... Prehodil ju cez zábradlie a ledva udržal!

Čo si o tom po čase myslíte? Tiež máte pocit, že sa to akosi moc neriešilo. Keby to urobila bežná/neslávna osoba, išla by si určite posedieť na pár rokov do basy.

Vyjadrite sa prosím. Zaujíma ma váš názor. To dievča dnes oslavuje už dospelosť, preto ma to tak napadlo 😀 🙂

gir
7. aug 2020

Nedomyslel následky.

kaitlin3
7. aug 2020

Tak on bol dosť psychicky chorý

pribinak
7. aug 2020

Za to že ukáze dieťa a bolo cez zábradlie, za to nepojde sedieť ani neslávny osoba. Na to nie je paragraf.
Čo sa týka MJ bol to psychicky chorý človek a pod tlakom fanúšikov

veronikaszabova
7. aug 2020

Strasne intimna otazka 🤣🤣

ateh
7. aug 2020

Waw dievca dnes oslavuje tak podme si zatancovat na hrobe jej otca... ak vobec bol jej otcom, ked je otec cernoch a matka biela tak babatko zvykne byt tmavsie. On bol talentovany ale v hlave to nemal v poriadku- pochybujem ze bol niekedy naozaj stastny.

kittykat22
7. aug 2020

Ten nazov temy ala redaktorka noveho casu 👍

ateh
7. aug 2020

@kittykat22 hej tiez som otvorila ze cooo

damtiporiti
7. aug 2020

A prečo mám o tom debatovať s nejakým anonymom 🤦‍♀️

irusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
7. aug 2020

@damtiporiti lebo to je "brutalne intimna otazka" 🤣🤣🤣

tripetta
7. aug 2020

@damtiporiti Lebo si tiež iba anonym? 😉 Však nedebatuj, roluj.

damtiporiti
7. aug 2020

@tripetta každý sme tu pod nejakým nickom, anonymné diskusie sú určené pre chulostivé problémy, ktoré chce človek preberať anonymne. Ale toto je len také že idem na niekoho picovat a ani nemam gule na to urobiť to aspoň pod svojim nickom.

tripetta
7. aug 2020

@damtiporiti No a? Tak roluj, čo sa rozčuľuješ 😅 Teba takáto blbosť trápi, no zbohom! 😂

damtiporiti
7. aug 2020

@tripetta vôbec ma to netrápi ani sa nerozculujem, neviem kde si na to prišla, len vysvetľujem

tripetta
7. aug 2020

Minule som kukala na yt inú zaujímavosť, že M.J. zrejme žije a bol aj na svojom pohrebe. Hm...

ibrunova
7. aug 2020

@tripetta to isté som čítala nedávno o Hitlerovi 😂

tripetta
7. aug 2020

@ibrunova Len nedávno? To je stará vec, však Stalin sa vtedy vyjadril, že on tomu, že zomrel neverí. A.H. mal dvojníka, jeho žena tiež. Ale boh vie, ako to ozaj bolo. Ja sa prikláňam k verzii, že nespáchal samovraždu. Ale prašť ako uhoď, keby to tak bolo, aj tak by už dnes bol mŕtvy.

iffushka
7. aug 2020

Ja len, že to nebola dcéra Paris, ale syn Prince Michael II..
A nemyslím si, že toto je na pár rokov basy.

stela01
7. aug 2020

O čo ide ?

maximilie
7. aug 2020

Nevedela som o tom a akože ,,fuuuu" .... Myslím že oteckovia sú v tom Topky... Nepremýšľaju nad dôsledkami (nie všetci)
Náš ocko sa tiež tak blázni a vystrája s detmi ,že niekedy som radšej keď to nevidím !!!!

zooeynka
7. aug 2020

Riadne trapna tema, ked uz aspon si zisti detaily, toto ukazoval syna. A bol stastny ze ho ma a za oknami mu hucali stovky fans aby im dieta ukazal, podlahol tlaku v euforii. Nic sa nikomu nestalo, tak naco to riesit? M.J.sa k tomu celemu pekne vyjadril v nejakom dokumente. Ci treba teraz hon na carodejnice a podme ho ohovarat???

damtiporiti
7. aug 2020

@ibrunova aj o Elvisovi sa to hovorí

lienoccka85
7. aug 2020

Nedomyslel to to je pravda, no hlavne je to, ze sa vtedy nic nestalo a ako prepac, ale nechapem aky szmysel ma sa k tomu vracat

maca1984
7. aug 2020

bulvar nema temy tak hlada tu? "sokantne,mamicky z konika sa vyjadrili k M.J":joy::see_no_evil:

danica2711
7. aug 2020

že by nuda cez prázdniny?

h2
7. aug 2020

Na pár rokov do basy? Veď sa nič nestalo, za čo by akože mala ísť tá "neslávna" osoba do basy?!

iva812
7. aug 2020

cudne nie je , ze dieta visi z balkona ale ze ma cez hlavu plienku

montemotherone
7. aug 2020

Ty sa musíš nudiť 🙈