Ahojte, posledné 3 týždne mám hrozné problémy s vypadávaním vlasov. Opakuje sa mi to každý rok na jeseň, ale tento rok je to už naozaj priveľa. Vlasy sú úplne všade...nielen, že ich stále po sebe zbieram zo zeme, ale aj z oblečenia. Viete si asi predstaviť, že je to pre mňa dosť otravné.
Mávate aj vy takéto problémy? A ak áno, ako to riešite? Je možné, že mi chýba nejaký vitamín, alebo môže ísť aj o niečo vážnejšie? Potešili by ma akékoľvek rady, najradšej by som to vyskúšala nejakou prírodnou formou, ak sa dá. Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za rady.
Ked sa ti to opakuje kazdy rok tak si podla mna mohla uz davno ist na nejake testy, na odber krvi a tak ci to mas sposobene tymi hormonmi alebo ti nieco chyba
@nicol_ka55 no ja som aj chcela... Ale vseob lekarka mi povedala, ze nieje dovod... Ale teda padaju hodne...
@helenka456 treba začať užívať minerály / komplex naozaj to pomôže
Ak denne vypadne 100, niekde uvádzajú až 150 vlasov,tak to nie je nič hrozné,je to prirodzené.... pomáha užívať zinok a zo šampónov je fajn obyčajný Dixi žihľavovy alebo niečo,poradia ti aj v lekárni
@helenka456 uzivaj DONNA HAIR...inu radu nemam.
No práve že v lekárni som sa pýtala, ale poviem to takto, asi som natrafila na nesprávne lekárničky 🙂 ale ďakujem za rady, skúsim minimálne ten zinok. žihľavový šampón už mám a zatiaľ som rozdiely nepostrehla.
Problem mam rovnaky a ucinne riesenie som este nenasla. Moja kadernicka tvrdi, ze je to pocadie spojene s hormonmi a nic sa s tym neda robit.