Ahojte. Chcela by som Vás poprosiť o rady, tipy, triky na vypadavajuce, zničené vlasy. Ďakujem.
Mne pri vypadávani vlasov pomohol cesnakovy šampón + kondicionér. Nikdy som nemala také dobré vlasy ako momentálne
Mne pomohlo brať vysoké dávky biotinu, brala som 10mg denne, dve tabletky, neviem či sa dajú aj na Slovensku kúpiť... Stačili mi dva týždne a prestali padať. A na rast vlasov je dobré sa začať o nich správne starať, neumyvat si ich horúcou vodou, iba letnou,používať kvalitné šampóny, určite nie z drogérie, každý 4 mesiace trochu podstrihnut u kaderníčky aj keď len o centimeter. Veľa to spraví ja mám teraz najkrajšie vlasy za posledné obdobie a to ich mám zosvetlovane do blond.
rozkroj cesnak a potieraj si ním pokožku hlavu, masíruj pár minút a asi po2 hodinách umy...aj cibuľa je dobrá na korienky vlasov..
Nutriol od Nuskin.
Ďakujem za rady dievčatá, určite z toho niečo vyskusam
@mushkaa ahoj, presne tento isty problem som ja riesila u svojej dcerky, vyskusali sme aj produkty z lekarne, no nic nezaberalo. nakoniec som presla na prírodné produkty a problem sme vyriesili. samozrejme, ze nestacilo riešiť len povrchovo, ale aj vnutorne, doplniť potrebne vitaminy a zmenili sme tiež šampón za prirodny, nie tie sampony z drogerii plne chémie, pretoze aj cez pokozku sa dostáva chemia do vnutra
@mushkaa mne uplne zastavil vypadavanie Klorane Quinine. nic ine som nepotrebovala skusat