Vypadávanie vlasov 6 mesiacov po pôrode

liviat4
13. jún 2020

Som pol roka po pôrode a strašne mi vypadávajú vlásy neviem čím to je, má niekto s tým skúsenosť? Viete mi poradiť nejaký dobrý produkt alebo nejaké vitamíny ktoré vám osobne pomohli?

shani1588
13. jún 2020

mne zabral FORCAPIL 🙂

liviat4
autor
13. jún 2020

@shani1588 Ďakujem vyskúšam 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiwi3
13. jún 2020

po porode padaju vlasy kvoli hormonom, ktore sa neskor daju sa do poriadku. cize nemusis brat vobec nic, bude to mat uplne rovnaky efekt

shani1588
13. jún 2020

@bambulienka25 3mesacne urcite 🙂 forcapil odporucil a lekar na onkologii mojej tete po chemo. vraj s nim ma najlepsie skusenosti.

zuzkaz91
13. jún 2020

Baby neviem nájsť šampón na nete iba tablety.Dakde písali že pozastaveni predaj na Slovensku.Kde ho kupujete?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
popolusska
13. jún 2020

@liviat4 kyselinu listovu! A ak dojcis, az do skoncenia dojcenia.

sasesoe
13. jún 2020

Je to tym, ze si po porode - hormony. Pocas tehotenstva boli vlasy krasne, huste a teraz vypadavaju aj tie, co sa predtym drzali ;) postupne by sa to malo zlepsit 🙂

katrin69
13. jún 2020

@liviat4 Mne tiež vypadávajú vlasy. Chytala ma pri dcére panika, že zostanem plechavá, ale známa kaderníčka povedala, že mám skúsiť také tie vodičky na vlasy - žihľavové, brezové... Ono sa to po čase zastaví to vypadávanie. Tie naše hormóny v tele sú nezbedné teraz. Začnú rásť aj bez tabliet. Ešte dajte domu čas. Lebo naozaj za vitamínový doplnok, ktorý v podstate ani nepotrebujete, máte vyhodiť 30€, je podľa mňa zbytočné. Môj drobec má za chvíľku 7mesiacov a už mi rašia nové vlasy. Odstávajú mi všade 😉

greta2017
14. jún 2020

@liviat4 mne napriklad velmi pomohol Epicrin

robin30
14. jún 2020

Dixi tonikum na vypadavanie vlasov po tretej ampulke ich uz bolo menej na kefe aj obleceni

emmka0205
14. jún 2020

Mne sa zase osvedčil kerastase. Prestali mi vypadávať vlasy a ešte mi aj začali rásť nové.

ankasek
14. jún 2020

Kúp si lopúchovú vodu v drogérii.