Som pol roka po pôrode a strašne mi vypadávajú vlásy neviem čím to je, má niekto s tým skúsenosť? Viete mi poradiť nejaký dobrý produkt alebo nejaké vitamíny ktoré vám osobne pomohli?
po porode padaju vlasy kvoli hormonom, ktore sa neskor daju sa do poriadku. cize nemusis brat vobec nic, bude to mat uplne rovnaky efekt
@bambulienka25 3mesacne urcite 🙂 forcapil odporucil a lekar na onkologii mojej tete po chemo. vraj s nim ma najlepsie skusenosti.
Baby neviem nájsť šampón na nete iba tablety.Dakde písali že pozastaveni predaj na Slovensku.Kde ho kupujete?
@liviat4 kyselinu listovu! A ak dojcis, az do skoncenia dojcenia.
Je to tym, ze si po porode - hormony. Pocas tehotenstva boli vlasy krasne, huste a teraz vypadavaju aj tie, co sa predtym drzali ;) postupne by sa to malo zlepsit 🙂
@liviat4 Mne tiež vypadávajú vlasy. Chytala ma pri dcére panika, že zostanem plechavá, ale známa kaderníčka povedala, že mám skúsiť také tie vodičky na vlasy - žihľavové, brezové... Ono sa to po čase zastaví to vypadávanie. Tie naše hormóny v tele sú nezbedné teraz. Začnú rásť aj bez tabliet. Ešte dajte domu čas. Lebo naozaj za vitamínový doplnok, ktorý v podstate ani nepotrebujete, máte vyhodiť 30€, je podľa mňa zbytočné. Môj drobec má za chvíľku 7mesiacov a už mi rašia nové vlasy. Odstávajú mi všade 😉
Dixi tonikum na vypadavanie vlasov po tretej ampulke ich uz bolo menej na kefe aj obleceni
Mne sa zase osvedčil kerastase. Prestali mi vypadávať vlasy a ešte mi aj začali rásť nové.
Kúp si lopúchovú vodu v drogérii.
mne zabral FORCAPIL 🙂