Ahojte ,
velmi by som vas poprosila o radu . Mam 33 a pred voma rokmi mi zacali vypadavat vlasy. Vzdy som ich mala huste a zrazu po dvoch rokoch uz tam nic nemam. Vyskusala som nemozne od prirodnych veci po alternativnu medicinu. Bola som aj trichologickom vysetreni kde mi nic nezistili . Mala som aj 5 sedeni plazmoterapii poviem vam bolest riadna ale pretrpela som ale ani to mi nepomohlo. Vsetky vysledky mam v poriadku. Som z toho psychicky riadne nadne. Prosim pomozte ak niekto ma skusenosti a aj s androgennou alopeciou nemam ju potvrdenu ale uz si myslim vselico . Dakujem
@ritka8 raz som brala nieake lieky. Už sa nepamätám bolo to asi 8 rokov do zadu ako sa volali ale bolo to poriadne svinstvo musela som chodiť na krv či mám v poriadku krvinky. Mala som 2 ložiská a brala som ešte revalid. A asi pred piatimi rokmi zase ale len jedno ložisko a už som nebrala lieky ale chodila som ku nej na takú terapiu. To bolo niečo také ako u zubarky také to svetlo ale neviem ako sa to volalo do mesiaca mi rástli vlasy. A ešte ma napadlo že keď sa to stalo 1x tak mi zistili štítnu žľazu.
Ja mam problém s padaním vlasov už dlhodobo, dala som si vyšetriť štítnu žľazu, krv, všetko v poriadku. Vyskúšala som na sebe asi všetky dostupné vodičky, šampóny,vitamíny atď.. nič nepomohlo, až som natrafila na Marbo, a po tomto mi ozaj vlasy prestali vypadavat a začali aj rast nove.. da sa povedať že som bola v šoku 😃 teraz mi zase padajú neskutočne vlasy po druhom pôrode, kúpila som si pred mesiacom biohar, ale zatiaľ nevidím žiadnu zmenu.. no dám tomu ešte tak mesiac - dva a uvidím, ak nezaberie tak určite si objednám zase Marbo, aj keď je to drahšie, ale to jediné mi ozaj účinkovalo, a to som vyskúšala aj oveľa drahšie prípravky
Ja odporúčam tonikum Rapuncell a k tomu šampón od značky The Garden. + treba preveriť či nemáte nedostatok železa .
Najnovsie pise klinika dermarevolta liecba progenitorovymi bunkami, tiez mi dost padaju
nedostatok železa je častá príčina padania vlasov. Samozrejme to môže byť aj čokolvek iné, štítna žlaza, stres, hormonálna nerovnováha ...
skus pozriet Saw palmetto....a tiez potrebne vysetrit hormonalny profi,ci ide o andr
alopeciu alebo nie
@ritka8 a u klasickej kožnej si bola? Mne pomohla klasická kožná mala som alopeciu. Teraz mi vypadávajú zase vlasy tak dúfam že to nebude zase alopecia