Ženy, prečo píšete už takmer pod každým prispevkom že je to vymyslená téma? To fakt je take neuveriteľne, že na Slovensku existujú ženy ktoré sú finančne negramotne, nevzdelané, a ekonomicky, sexuálne, fyzicky a psichicky týrané ženy? Mna tieto príspevky urobia vždy smutnou, lebo si viem predstaviť ako sa tieto ženy majú a v živote by som si nemyslela že je to vymyslené, bohužiaľ, bodaj by boli… 😕
Nie je to pod každým príspevkom. Len pod tými, ktoré sú úplne zjavne vymyslené! A ver tomu, že ich je tu celá kopa!
Pretože nemajú fantáziu a neveria ničomu, iba tomu, čo samé zažili. A ten kto zvykne druhých obviňovať, že klamú, sám zvyčajne klame.
Tiež nerozumiem, prečo má toľko žien potrebu pod každý druhý príspevok písať, že je to určite výmysel... možno sa cítia dôležito, že to odhalili? Alebo majú málo fantázie na to, aby si predstavili čokoľvek iné, než je ich vlastný život? Alebo majú len málo skúseností,aby si dokázali predstaviť, čo všetko dokáže život priniesť ? Málo poznajú ľudí a ich rôznorodé povahy? Nemajú čo napísať k veci, tak tresnú aspoň niečo?
Máš pravdu niekedy tu človek zúfalo hľadá pomoc. A takéto reakcie veľmi zraňujú. Chýba tu určite taká empatia. Sa hovorí, že sýty hladnému neverí. Ale nikto nevie ako dopadne.
ja mám niekedy pocit, že to robí sám MK, aby mali vyššiu čítanosť, lebo niektoré tie príbehy sú ozaj neuveriteľné
@jj298 Však aj ty si tu anonymne. Meno jj298 ťažko existuje. Prečo sa nepodpisujes celým svojím menom? To je odpoveď na tvoju otázku..
@lenkakravcova presne tak!👌🏻
@jj298 lebo je taka moznost. NEPOCHOPIM preco to kazdy riesi... je to kazdeho vec ci prida temu anonymne alebo pod nickom alebo s realnym menom a fotkou.
@valeria_h
@annm81 Dievčatá, je to preto, že tie príspevky sú naschvál písané tak, aby to rozprúdilo diskusiu, väčšinou sú tam úplné absurdity, navyše napísané provokačným spôsobom. Ako napríklad sem nedávno písala jedna, že jej priateľ zarába "len" 3000€ a či je to normálne, že tak málo, lebo ona ako žena očakáva nejaký štandard. Ona, samozrejme, nepracovala, lebo sa odmieta zodrať v robote a zabezpečiť finančne ženu je úlohou muža.
Fakt ohromne "reálny" príspevok. 🙄
Za tých pár rokov co som tu, to viem ja a myslím ze aj iné ženy zhodnotiť. Mňa skor udivuje ako tu niektoré na všetko skočia😉 a tiež ma zaráža keď sa niekto hanbí napísať svoj názor, a preto to píše anonymné. A osobne si radšej budem myslieť ze je to vymyslene, lebo ak nie tak sa potom človek musí zamyslieť nad tým kam tento svet speje...
Ak si clovek nema pri niektorych mysliet, ze su vymyslene, ostane mu mysliet si, ze ti ludia nepremyslaju a ziju vzdy len pre najblizsiu hodinu zivota a maju kratku pamat na svoju vlastnu minulost.
Mne nejde do hlavy, prečo si niekto myslí, že tie príspevky sú vymyslené na rozprudenie diskusie, a predsa sa do toho pridá 🤣 veď keď mi vadí vymyslená očividná blbosť, nebudem to komentovať a zvyšovať tomu dosah predsa. Keby dokázali užívateľky tie blbosti ignorovať, bolo by ich tu aspoň to polovicu menej.
@jj298 a toto ako súvisí s témou? Whataboutism? Chod si mudrovať inde
@lenkakravcova Presne. A ešte aj bez fotky. To sa potom takým ľahko vyskakuje a kritizuje druhých...
@mb2021 Ja myslím témy typu "prečo má moja mačka 4 nohy, keď mala mať 3" a podobne.
@h2 Ale to ešte neznamená, že je to vymyslené. Ľudia sú rôzni, majú rôzne premýšľanie, správanie, iné reakcie.
Lenže čo keď píše niekto, kto reálne potrebuje poradiť, vyrozprávať sa. A hneď prvý komentár, že je to vymyslená téma. Do toho ešte prilejú benzín do ohňa užívateľky, ktoré pošlú palec hore a strhne sa davová psychóza, že aj ostatné užívateľky budú prispievať v podobnom duchu. A chudák autorka namiesto pomoci sa dočká len výsmechu.
@jaja20
@lenkakravcova
a ako si moze byt clovek isty ze Vasa foto a meno nie je fake?
Vsetko co je na nete a hlavne na forach beriem s rezervou.... Nie kazdy ma chut svoje súkromie vycapit na internet.... Vela ludi si ani neuvedomuje co zdiela, a kolko ludi to moze zneuzit.... Pre mne je to rovnako cudzi clovek ci s prezývkou alebo s menom a fotkou, u mna to absolutne nehra rolu.... Aj tak clovek nikdy nevie kto sa naozaj skryva za tym nickom
ja mam uplne na haku, ci je tema vymyslena, alebo anonymna. Ak si myslim, ze viem niecim prispiet tak napisem. To, ze nieco nepozname, alebo je to tazko uveritelne, neznamena, ze to neexistuje. Za dalsie, treba tiez vediet citat. Niekedy je z pisania hned jasne, ze si niekto robi srandu. A rozprudenie diskusie? To je problem? Ved na to temy su aby sa diskutovalo, co vsak viaceri ludia nevedia, pretoze to lahko sklzne k urazkam. To ma asi viac stve - to urazanie.
@mb2021 a teba to prečo trápi? Ty prečo nemáš svoje meno a fotku?