Ahojte, co si myslite o vymyslenych pribehoch tu na MK? Uz ste pomohli niekomu, kto tu mal srdcervuci pribeh a potom ste zistili, ze je to klamstvo? A ako ste prisli na to, ze to teda je klamstvo?
Preco to tie zeny robia?
Ja som tu tiez raz poslala jednej mamicke, asi to aj potrebovala. Pytala pre 1 dieta, poslala som pre 2. Ani muu. Ked uz niekto nevie ani slusne podakovat.🤦♀️ A to som bola veci nakupit pre deticky nove, nie u cinana. moje deti im poslali sladkosti, knizky. Radsej dam synovmu spoluziakovi, nikdy nepytaju, potesia sa, podakuju.
Myslim si o jednej,co tu pravidelne pridava statusy a ked sa komenty nezhoduju s tym,co by si priala,tak zmaze vsetky statusy.To,ze bola onko pacientka jej nikto neberie.Akurat ze tak "krasne"dokaze vzdy zahrat na notu,a cely svet jej ublizuje,vsetci vidia len jej chorobu.Dobra si ked s nou suhlasis,este lepsia ak nieco posles.Zla mrcha si ak mas iny nazor,iny pohlad,chces poskytnut aspon malu financnu pomoc co si treba odpracovat..vtedy pride zmazanie statusov z blogu😁
ja som napriklad jednej poslala plnu krabicu ovulacnych testov, na moje naklady a ani mu ani bu... aspon podakovat sa mohla, alebo napisat, ci mi posle postovne (povedala by som, ze to je dobre)
dalsej nejake lego nahradne diely, napisala som jej, ze ked jej to pride, tak mi moze poslat postovne ak chce (nie ze by ma vytrhlo z biedy to euro 😂) a uz sa neozvala.
a druhej som tiez poslala dajake diely z lega a ta hned cela stastna pisala, ze ked nic za to nechcem, ze usije mojom detom ciapky.
Takze je to take vselijake. Najdu sa aj taki aj taki. Mne tiez jedna poslala veci pre babatko, samozrejme som jej postovne poslala a podakovala.
Jedna tu teraz skusa ze je vozickarka a potrebuje macku kastrovat a nema peniaze, ale baby ju hned ohhalili, ze stara znama firma, nejaka Esme, tak to vraj robi stale 😂
@benit to nám je jasné,lebo 7e za žreb nedá hoci kto len tak, v dnešnej neľahkej dobe
Tu konkretne som sa ofajcila na prachoch uz 2x. A odvtedy proste NIE. Peniaze nepatria do ruk anonmnym osobam na socialnej sieti a je len spravne, ze to tu dovolene nie je. Na to su stranky ako ludialudom.sk, kde sa vyzvy overuju. A to tu bola jedna dokonale tragicka herecka, ktora oklamala aj overovatelov z ludialudom🤐 potom ju zrusili nastastie aj s jej vyzvou. Moj kamarat totiz byval tam, kde ta osoba a poslala som mu tu vyzvu....pekny ofajc, obaja s muzom sedeli doma.na riti a narod prispieval na ich pokojny zivot. Hyenizmus sa strasne rozmohol.
No a zjavne nadalej tu najdu iste osoby sposob, ako sa dopracovat pod plastikom choroby a zivotneho minima k financnej pomoci. Nechutne🤮. A ked niekto ako
@maca1984 ponukne pomoc za odplatu, to uz nejde, boli, nemozem (to fakt mam pracovat aby som.dostala peniaze?)....cize sediet na zadku a pisat cislo uctu je asi vynosnejsie. A potom sa cudujme, ze ti co pomoc naozaj potrebuju ju nedostanu🤐 a preco? Lebo nevedia zo seba neustale robit oskarovych tragedov a za 1 den vychrlit tolko nestastnych nahod, ze este aj zobrak na ulici by prispel. O tomto je pomoc? Aby sa dostala hercom? Toto by sa tu malo uplne zatrhnut, bloknut kazdeho uzivatela ako vykricnik na mesiac v diskusiach a rozmysli si, ci bude zneuzivat ludsku dobrotu.
Ja už som sa od*bala x krát 😂 kokos, ale to bolo dávnejšie. Teraz dostanem akýsi vnútorný blok a potom sa ukáže, že daný človek klame.
A mnohe urcite tu viete,koho myslim.Mnohe ste tu moju ponuku pre tu osobu asi aj zaznamenali.Takze netrepem do vetra.A ja dufam,verim,ze bud tu osobu stopnu admini alebo sa konecne uvedomi.Naozaj uvedomi a prestane s tym,co robi.
@qetka Esmeradla Esmi Bangova Cirokova? 🙏🤦♀️ predvecrom som.ju tu zase nasla, skryvala sa zase pod 13 rocne decko, ale teraz vymyslela inu storku, dospievanie a stoym.spojena psychoza. Zialz ten sposob vyjadrovania som.spoznala po 4 prispevkoch, snazila sa sucasne hrat aj mamu aj dceru...zmazala moju otazku, tak som.jej napisala, ze si spominam na takuto komunikaciu a upozornim admina, vzapati napisala Ok a zrusila si ucet. Nahoda? 🤐
Rada by som poprosila vsetkych, ktori chcu pomoct, tu na MK su overene organizacie - felinda (jej ucet), lrizove centrum pre matky s detmi roznych osudov. Srdce ako zvon, cerveny nos...vyzvy ludia ludom, ktori naozaj maju nudzu a nemaju vas denne produkovat statusy a MK...pomozte inym sposobom ako len pasivnym.posiela im.penazi neoverenym ludom🙏 mozno vas sused potrebuje pomoc a mozno je to len nakup, mozno najblizsie senior centrum. A verte, ze sa krasne podakuju❤🥰
Ja dam do pozornosti magimary...umyselne nick neoznacujem,sama som hrabala adresu kade tade aby som poslala balicek urceny len pre nu.Transparentny ucet ma,aj pribeh si viete najst.
@maca1984 ma neštvi,aj ona? čo viem figurovala ona medzi oklamanymi :o čo tu sa človek nedozvie...potom never ani vlastnemu tienu :D
A umyselne oznacujem @naty14 lebo o nej pisem ja.A toto ona zmazat nemoze.Tak mi,nam Naty,povedz tu pravdu..to,ze si onko pacientka ti nikto neberie.Ale to,ako sa chovas,i ked si sa ospravedlnila?vzdy zmazes ak ti nazory,odpovede,nesedia ako by si chcela.Ze som tebe ponukla "brigadu"okna-snad nezapries,ok,ruka.Ze som ponukla brigadu tvojmu muzovi v lese-snad tiez nezapries,ale odmietla si to,lebo ako si nap.tvoj muz je s tebou uz len z lutosti kvoli chorobe.Preco ale vzdy mazes ked sa vyskytnu ine nazory,pohlady,riesenia,moznosti na tvoj status?nestojis si za slovom?ci za spravne povazujes len tie komenty ktore ti spadaju do moznosti,a tie,co ta podporuju a samozrej.e tie,kde ti napisu ze ti cosi poslu.Vies aku nedoveru vzbudzujes tym ze mazes hned lebo?...urazaj sa kolko chces,je to tak...Ty miesto toho aby si bola vdacna ze zijes,ze mozes vychovavat dceru sa len lutujes kde sa da,a svoju diagnozu zneuzivas.Toz-moj nazor
@miskakyska jesus teraz co myslis?magimary treba pomoct.Som to asi ebnuto napisala 🙈
@maca1984 ešte raz a pomaly :D alebo v skratke..daľšia čo hrá na city?
@maca1984 ináč @ máš guráž a moj obdiv,že si ju tu označila,lebo mne tie jej nadávky nerobia dobre na srdco 😀
@miskakyska magimary je osobka ktora sa dostala do mojej vianocnej vyzvy,ze si zasluzi pomoc,ona o to neprosila,bola mi na vyzvu odporucena.A po precitani jej pribehu tu na mk sme s muzom revali jak take kobyly.Ospravedlnujem sa,velice zle som to napisala.Magimary davam do pozornosti-v dobrom.
@maca1984 už chápem ...dakujem ♥
Idem baby ja culeky cul k susede na karty a domaci "bailyes"😁
@miskakyska pozri,bud zotru mna tie,co jej veria ,alebo sa o to pokusi ona...Co stratim?ja nic..
@miskakyska ma.guraz, lebo jej vazne ponukla pomoc a naty v lete pisala, ze uz je zdrava a hura, konecne moze zacat pracovat. Dostala siroku podporu uzivateliek, ze uz sa im bude lepsie dychat a drzia jej palce, a zmazala...nesplnilo ucel? Maca ponukne pracu aj jej aj muzovi, ktory tiez vraj kvoli korone prisiel o pracu, och no ani to nie? Naozaj sa takto sprava niekto, kto ma financnu nudzu? Ja tu nikdy nepisem ponosy a staznosti a nebolo vzdy lahko v zivote, no dali sme to tak co zle chvile stale zivit?; kopa inych ludi v katastrofaknej situacii tiez nie, radsej neplati net a zije ako vie. No nema niekto kozu na ksichte a kazdy bozi den tragicky pribeh s nadychom nedostatku penazi? Lebo hrat na city je lahsie ako ist 50€ odmakat. A toto by ma.nasralo
Nechcem byt zla, ale kto ma nudzu, nepojde v lete v najvacsej sezone do vychytenej lokality do chorvatska na 2 tyzdne. Ubytko priamo pri plazi. Kludne mrknite v skupinke dovolenka v chorvatsku pekne fotecky.
@ddaassuullaa nebolo by to 50 eur,muz chcel dat 7 e na hodinu cca 8 hod.denne,a potreboval pomoc na asi 3 dni.Tj 24 x 7,plus 50 bonus.Ale uz mame chlapa s vlastnou pilou aj traktorikom 😁
@maca1984 niekomu sa praca za peniaze nehnusi😂
Ale stale plati, podaj niekomu pomocnu ruku, ose*e ti plot
@benit nenasla som
Ano, je tu vela takych.
Ja nie som ani skupa, ani hlupa. Ja vela veci ci po mne, po dcere, teraz po malom len tak dam do vriec a znamej ciganke (volam ju Diana) 😄 a velmi rada by som pomohla aj niekomu v nudzi, lenze nikomu uz neverim. Velakrat som tu dala inzerat, ze darujem veci, ci nabytok, kocik, oblecenie za odvoz pre socialne slabsiu rodinu a tie pribehy co mi pisali, to ani vilo rozboril nema v relacii. A este ako vedia vyjednavat. Tak preto radsej dam mojej ciganke ktora neviem tiez co s tymi vecami robi, ale nikdy nepyta ani nezobre. Len podakuje 🙂