Baby, možno mi niektorá s vás bude vedieť pomôcť. Rada blúdim v spomienkach z detstva. Zbierali sme a potom aj vymieňali papieriky, stránky z obrázkových trhacích bločkov. Niektoré boli dokonca aj voňavé. Vraví vám to niečo? Rada by som túto spomienku mala aj v reálnom hmatateľnom stave. Rada odkú p i m ak by mal niekto záujem mi ich pred a ť 🙂 ďakujem vopred
zbierala som ich, este ich mam ale u rodicov. Kolko ks by si potrebovala?
Pamätám a mám odložené tiež ako pamiatku na minulosť😀
Mam ich tiez dost. Od detskych, Titanicu, Spice girls 🙂,.. pred par mesiacmi som si ich prezerala
@denisa022 je to este aktualne ??? Mam ich plno a chcem sa ich zbavit 🙂
@domidomi332 mohla by si mi poslať pár fotiek 🙂
Caute baby, nepoznate nejaku vonu,parfem, ktory vonia ako tie vymienacie papierky? Nieco co sa na to fakt podoba? Dlho hladam ale stale nic :/
@domidomi332 dobrý deň, mám záujem ak Vám ešte papieriky obrázkové ostali. Ďakujem
@denisa022 2€+poštovné.
@levandulaaa, dobrý deň,. Beriem všetky. Môžte mi poslať číslo účtu? Adresa moja, Anna Albrechtova, borova 38, 010 07 Žilina.
@levandulaaa aj ja chcem zopár 🙏🏻
Baby obcas sa mi pripomente. Niekde mam asi 50.ale neviem kde.ked najdem aby som vedela komu poslať🐙
Ja ich mam stale odlozene ale iba vrchy tie leskle hrube.stali ma kazdy po 10 obycajnych listkov svojho casu 😂😂😂
@saxana000 presne, tie vrchy boli najcennejšie 😀
Pamätám.🙂, ale veru nemám už žiadne.