Dobry den mamicky cakatelky,uz mamicky,oteckovia,tety,krsne,a vlastne vsetci co chcete nieco kupit,alebo vymenit vecicky...Mam taky napad kedze mam prveho syna a druhu dcerku moc veci mi nemoze dcerka nosit po synovi...a naco kupovat veci ked sa daju vymienat?zalozme si teda album kde dame veci na vymenu a kto bude potrebovat napise o aku vec ma zaujem...ten bude mat samozrejme taky isty album so svojimi vecami a ak sa nam bude nieco z neho pacit tak si ich jednoducho posleme a teda vymenime.ak sa vam nic nezapaci mozete si tu vec jednoducho kupit ako aj v bazariku...samozrejme je to na Vas ci ste ochotna verit druhej strane.Tak komu sa tento vymenny obchod pozdava moze sa pridat...
Ja tiez rada vymienam... 🙂
Dakujem pekne za povzbudenie..ja si tiez myslim ze naco predavat veci a kupovat ich stale dookola sa zaoberat bankovymi prevodmi..takto si vyberiete co chcete a ponuknete za to svoj tovar a len poslete balik....a zbavite sa niecoho co nepotrebujete a ziskate nieco nove co sa vam zapacilo 🙂
ja tiez rada vymienam 🙂 🙂
ako to rozbehnut aby sa o tom dozvedelo viac mamiciek?
Dobrý nápad, hlavne pre tie mamičky ktorým na poslednú chvýľu oznámili že čakajú chlapčeka nie dievčatko alebo naopak 🙂)
no len ako to rozbehnut ked si nemozeme vytvorit album s vecami???
Myslím že super nápad 🙂 😉
Ja mam tiez miliardu veci a vsetko znackove po dcere a neviem co s tym -este by mne osobne trebalo nejaku asistentku co mi to nafoti ,lebo nestiham ☹ A nejaky bazarik by sa nedal vymysliet niekde v meste a si vymienat ,alebo predavat na mieste ?
super napad,,,,ešte to rozdeliť vekove alebo velkostne,,,ja sa už hlaaasim 🙂
tak ked niekto bude mat zaujem o nieco moze si pozerat podla mena na bazare..veci dame do bazarika a podla mena sa da vyhladat predajca a jeho inzeraty 😀
aj tu máte tému ,v ktorej sa kočky bavili o výmenách https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/predajcovia-ktori-su-aj-za-vymenu/
...písala som to už v tej téme: najlepšie je dať si do podmienok,že ste za výmenu tovaru ....zaplníte pár strán a už sa vám bude ťažko hľadať,ktorá mení a čo mení 😉
super napad len si to celkom neviem predstavit viem ze to funguje niekde na dedine ze je taky obchodík kde si vyberies co chces ale tam musis nechat aj ked si zoberies 5triciek tak tam nechas 5triciek inej velkosti aku potrebujes
@22nikuska ahoj, ak chceš tento nápad "rozbehnúť" tu na MK, tak to je už dávno rozbehnuté... pozri si link, ktorý ti dala @bodka13 .... potom už len stačí, ak si popridávaš inzeráty-čiže vytvoríš si bazárik a do Podmienok predaja dáš na 1. miesto vetičku v štýle "uprednostním výmenu pred nákupom..."...alebo len veľkými písmenami... "som za výmenu" a ešte niekde doplň, že vymeníš za vecičky pre 5 ročné dieťa....a je to....🙂...(napr. tak ako tam mám ja poznámočku, že "nevymieňam" 😉...)...prípadne si založ webovú stránku😀😉...ak taká ešte nie je🙂...
maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr, pravdepodobne sa budeme stahovať...na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 92-98 pre dievčatko a pre mňa XXS-S , kludne aj pánske M-XL....momentálne by sa najviac pre mňa zišli tepláky a nejaká prechodná ajzimná bundička...pre dcérku potrebujem prechodné topánočky (22-23) a zimné čižmičky (23-24 )...kľudne mi napíšte
Ahojte kočky ak tak ja mam chlapcov 12 a 9 ročnych ,,,po nich veci mam a potrebujem na 4 ročnu dceru ale je vysoka tak jej vel.teraz je 116......a viac....
potrebuje niekto veci po chlapcovi???ma 3a pol rocneho alebo popripade po 10mes dcerke...vymenim
Aj u mňa je možná výmena, ak sa mi bude niečo od Vás páčiť. Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk/ / oblečenie,kabelky,módne doplnky,bižutéria,dekorácie,darčekové predmety,knihy,bytové doplnky...
maminky potrebujem sa zbaviť vecičiek čo najskôr, pravdepodobne sa budeme stahovať...na cenách sa dohodneme ! alebo rada aj povymieňam !!! za veľkosti 92-98 pre dievčatko a pre mňa XXS-S , kludne aj pánske M-XL....momentálne by sa najviac pre mňa zišli tepláky a nejaká prechodná a jzimná bundička...pre dcérku potrebujem prechodné topánočky a zimné čižmičky (22-24 )...kľudne mi napíšte
Mal by niekto na výmenu sloníka a krokodíla Fisher price s kockami, vláčik Gordon, Toby, Edward zo série Thomas TrackMaster - TOMY. Obrázky vecičiek, o ktoré mám záujem sú v mojom albume. Poprípade aj iné veci, ktoré by sa nám hodili.
Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk/
Mal by niekto na výmenu sloníka a krokodíla Fisher Price, hovoriaci hrniec FP, vláčik Edward zo série Thomas TrackMaster - TOMY. Poprípade aj iné veci, ktoré by sa nám hodili. Ďakujem za ponuky.
Celá moja ponuka je na http://majakuca.babybazar.sk/
v mnohych krajinach to tak bezne fici. podla mna super napad 😀