Neviete náhodou či sa dá pri výmene SIM karty od toho istého operátora dá zanechať to isté telefónne číslo ?
Mám nový telefón ale SIM karta s toho starého mi nesedí do nového … ale keďže mám veľa kontaktov tak si nechcem meniť číslo. A ak dá tak potrebujem mať aj nejaké papiere o tom že je to naozaj moje číslo alebo stačí ukázať občiansky ?
@xkarolina Ja som si tak pred pár rokmi menila. Normálne som prišla do predajne, povedala, že mám nový mobil a simka sa mi tam nezmestí. Dali mi bezplatne novú sim s rovnakým číslom, kde sa dá vylúpnúť príslušná veľkosť. Samozrejme, prenieslo sa všetko na novú sim. Nechali mi aj starú, ktorú som hodila do stolíka. A keď si tú novú dáte do mobilu, tak si nechajte aj ten rámik. Ja keď totiž prehadzujem simku do starého mobilu (nový mobil bol napr. v oprave), tak si ju dám zase do väčšieho rámika a dá sa mi to aj do staršieho mobilu. 😊 Myslím, že pred pár rokmi stačilo sa preukázať OP.
daju ti novu SIM, ktoru sparuju s telefonnym cislom a jeden den deaktivuju staru a aktivuju novu ;)
V dnešnej dobe normálna vec zájsť do predajne daného operátora poprosiť o výmenu sim karty neviem či není poplatok 4€ samozrejme aby bola naozaj aj karta na teba písaná .len čísla treba skopírovať poprípade uložiť cez gmail a následne len čísla stiahneš
@xkarolina vsak ak potrebujes mensiu, tak si ju daj orezat a ak vacsiu, tak sa da dokupit taky ramik na zvacsenie