Zdravím, mam jeden problém, a chcela by som vedieť názor ostatných.
Poslala som 4 balíky s obyčajným oštovným ten istý deň, 3 dorazili bezproblémovo, len jedna pani mi tvrdí že ona to nedostala, a vedela že to budem posielať obyčajne, a teraz žiada vrátenie peňazí, a ak jej nevrátim peniaze ide to vymáhať súdnou cestou v občiansko právnom konaní. Jedna sa o 17,50 eur s poštovným. Tak teraz neviem, že čo mám robiť. Ja som ten balík poslala a ostatní to dostali......tu na MK mám len samé dobré hodnotenia. vedeli by ste mi pomôcť? ďakujem
Ak vedela, že zásielka bude posielaná obyčajne a súhlasila s tým, tak má jednoducho smolu.
@timinya18 ja by som sa na tvojom mieste nejako s pani dohodla. Nie že by som sa zľakla súdu, no ja som v podobnej situácii ako ona. Tovar som zaplatila a balík nikdy nedorazil no predávajúca tvrdí že na 100% poslala ale potvrdenie z pošty nemá (peniaze na poštovné som jej zaslala z vlastnej iniciatívy - ona nepýtala a verila som že to je dosť na doporučenú zásielku, no aj tak to išlo obyčajne....) to bolo minulý rok, nevrátila mi ani cent a ja mám pocit že keď už prišlo k takejto škode mali sme si to aspoň rozdeliť. Nie všetky sme hyeny čo klamú že balík nedostali, vážne sa to môže stať 😉