Dobrý deň,
Dlhšie sa pohrávam s myšlienkou predať auto do aaa. Chcela by som vedieť vaše skúsenosti s VÝKUPOM.
Nakoľko skúsenosť s kúpou u nich mám.
Taktiež aj rozmýšľam ze by som si od nich kúpila aj iné auto. Len ma zaujíma či ste so sumou ktorú ponúkli boli spokojný.
Jedna sa o passat B8 ( ak by mal skúsenosť niekto aj priamo s týmto- ešte lepšie)
@sweet20 a mali ste skúsenosť s výkupom? ( aj keď neúspešnú? )
Ahoj my sme predali asi mesiac dozadu a super. Cena dobrá predali ho o 300€ viac ako nám dali. Prišli sme pozreli ho nacenili, podpísali sme a do dvoch týždňov prišli peniaze cca.
Ano s vykupom... ale neviem o co konkretne islo, ja som neriesila to, len viem, ze potom manzel nadaval ako drak, ze mohol ho normalne predat cez bazar sam a mal by lepsie.. ale to je nasa skusenost
My mame dve..jednu sme riesili cez citroen,kedze tam sme kupovali nove auto,cenu nam dali viac ako dobru..a druhy raz sme rovno od nich aj brali druhe,a cenu dali tiez lepsiu ako sme cakali..ale teda neviem,ci nie zato,ze sme brali auto od nich 🤷♀️ ale nic take,ako citam,ze katastrofa,a malo ponuknu,a natahuju to dlho,a potom volaju,ze daco zle s autom
Dostaneš menej, ako by si (možno) dostala cez bazos, treba zvážiť, či sa ti chce vôbec predávať na bazosi, dvíhať telefón, dohadovať si obhliadky, alebo chces to hodit raz dva za hlavu a mat peniaze hneď a žiadne starosti.
Kupovať by som nekupovala.. boli sme pozerať, presne to iste auto sme našli na bazosi (majiteľ asi zabudol zmazať) a km boli samozrejme stocene v aaačku..
Zla skusenost. Ponukli sme im auto, vraj viac ako 6800 nedaju lebo nie je hodne. A ano dlho im to trvalo a bolo otravne, kym sme cakali na ponuku. Podotykam bolo to vyborne superbecko vo vybornom stave. Nastastie taki hlupi sme neboli, manzel je autickar. O tyzden bolo auto predane za nasu cenu - 9700, a este sa on bili.
A to ze by som tam auto nikdy nekupila, nekomentujem. Je toho o nich popisane viac nez dost, takze ak chce niekto riskovat... Znama tam dala auto do vykupu. O tri dni ho nasla nafotene umyte a inzerovane - ale zazracne malo o 130tis km menej. 🙂
@veronikavaneska a nekupovali ste u nich rovno ine auto? Lebo oni inak vykupuju za ovela nizsiu ako aktualnu trhovu cenu auta (kto sa trochu vyzna a vie si ju zistit a hlavne realizovat predaj vo vlastnej rezii).
Vo výkupe nám ponúkli asi o 2tis menej, ako sme potom predali sami. Ukázalo im to tam nejakú chybu, ktorú sme potom cez autorizovaný servis opravovali, a bola to len nejaká banalita za pár desiatok eur.
Potom sme u nich auto kupovali, a to bolo v poriadku, dodnes frci (4 r. cca)
Boli velmi slusni, ale kedze davali o 30 percent menej ako sme pytali tak sme odisli. Auto sme o tyzden predali na bazosi za nasu cenu.
@madeincssr nie nekupovali sme od nich. Len predávali.
Ak sa chceš zbaviť auta tak, že nebudeš ručiť za technický stav a oželieš pár tisíc na cene, ktoré by si inak získala, keby si auto predala sama, tak sa výkup oplatí. Priprav sa však, že tam stráviš niekoľko hodín v značne nepríjemnej miestnosti. Zámerne to naťahujú a hrajú psychologické hry, aby si potom príliš neprotestovala, keď prídu so smiešnou ponukou. Dajú ti oveľa lepšiu cenu, ak od nich hneď zoberieš iné auto. Ale tu by som bol určite opatrný. Mne minimálne dvakrát ponúkali havarované šroty ako takmer nejazdené autá vraj bez nehody. A zase, čakal som aspoň dve hodiny, kým mi boli ochotní dať auto na zdvihák. Čiže ak to chceš riskovať a kúpiť od nich auto, tak si zober so sebou niekoho, kto sa v autách vyzná.
My sa tejto spolocnosti vyhybame