Prečo zlodej ukradol kufor,prosim Vás? 🤦🏼♀️
vykradnuty akoze vymeteny? a preco by nemohol? ved aspon mal kam nakladat, nie? nerozumiem, co je na tom cudne.
nezmestilo sa mu do vrecák 🙂
Aby to mal kam nalozit :D predsa.. ved nebude to v rukach niest :D a ak bol taky pekny.. :D
koho zaujima volaky rytmus
@jj298 Čo je 4k?
@mima1608 Lebo je to haluz.
@tribratri Mňa zaujíma kufor,nie oni.
@mima1608 Nie krádež,ale ten kufor ako si niesol 🤣
Možno si to ukradnuté zbalil do kufra, nemal veľa času premýšľať, bral veci o ktorých myslel, že sú drahšie.
@mima1608 Nevedela som,že mal hodnotu ten kufor tak ale aj tak 🤦
Ja akoze bežne nemám kufor v izbe😁 ako keby čakali,že niekto príde😄 sa nabaliť
Ten človek určite išiel na istotu, takže vedel, že bude otvorená brána, terasa aj kde aké veci nájde. Kufor je len detajl celej operácie.
@miska143 Mne nejde do hlavy odkiaľ majú Rytmus a zvyšok tejto "smotánky" toľko finančných prostriedkov,že si môžu dovoliť kufor za 4000 eur.
@januska12323 Prišlo mi to komické ten kufor a vtipné
@miska143 predsa z tvorby, reklam, spoluprac, produktov.. :D
Za koncert jeden alebo vystupenie kocikde vezme 10 000 eur, tak aj ty by si mala taky kufor 🤣
@crazy_cat_lady Na chudobnom Slovensku.
z drog 😉
@zuzubb007 Asi áno,mala 💃
@zuzanka.zuzu Myslím,že on nie.
Od toho tu máme inú pani P 😉
Rytmus si dal spravit prsten za 100 000€ a teba zaujima ako to ze ma na kufor za 4000 😂 Hmmm dobre, no a vzal ho preto lebo mu to prislo vhod to nabalit do toho a zaroven ho speňaži tiez.
Rytmus zarobí dosť, má aj vystúpenia v Česku a ona tiež často moderuje dobre platené relácie, ako modelka chodí na modne prehliadky, možno aj niektorí z nich práve z niekade prišiel a ani ešte nestihol odložiť kufor.
Ale aj ja si myslím, že ten zlodej to tam poznal.
@miska143 tak keby cestovala casto, tak ho mas po ruke... dcera ma v izbe, ja mam v satniku.. a vlasne bezne co poznam ludi, otvoria satnik a je tam taska/kufor co pouzivaju casto. Nepride mi to divne.
A to sa prečo pýtaš mamičiek na MK? 😅