Máte doma niekto sklápaciu posteľ do skrine? Našla som niekoľko výrobcov, ale je to dosť drahé, tak aby to aj niečo vydržalo.
My mame uplne je to v pohode len nemame vyklapanie skrinove ale iny model mame ju 3 roky a vsetko v poriadku je z firmy Hajana
Ked pridem z prace odfotim
Otvorime ju dohora a vyklopime postel stala asi 1000e
Ano bez za matrac sme dali 600e
Robili sme si to sami podla navodu bol k tomu popis aj foto uplne super prehladne a kotvenie je do dlazky ale my sme si priplatili a urobili nam aj do steny
kupovali ste ju niekde v obchode, eshope, alebo je robena na mieru?
myslím si, že taketo su na mieru, že toto sa kupit neda, aspon tom nikde nevidela, aleboo sa pletiem?
@magda15
@anulienkalenka treba dat do uja gogla a ten ich najde neurekom,kde sa daju kupit
My máme z Hajany. Dá sa objednať aj mailom, telefonicky, netreba tam chodiť.
tiež som si myslela, že sa to len tak niekde kupit neda. Že bud je to naobjednavku, alebo niekde u nejakeho sukromnika.
Len si treba prečítať k nim aj recenzie. Sú dosť drahé (aspoň pre mňa). Najlepšie recenzie som čítala len na dvoch výrobcov.
@sonapp ahoj koľko si prosím ťa dala za tu postel aj s madracom? Dakujem
@nikuska888 Posteľ 1300€. Matrac nemám od nich. Ale robili mi aj na to sedačku perinák s poličkami a stôl na moje rozmery. Celkovo my to vyšlo asi na 3200€.
@sonapp Dobry den, mozem sa spytat ohladom montaze? ukotvuje sa to nejak do podlahy alebo do steny? dakujem 🙂
Ukotvuje sa to do hornej časti postele do steny na tri sruby. Aspoň tak to mám ja.
somarina riadna..nehovoriac o tom nestabilnom kovovom ráme,kde sa o kvalite baviť nedá..tiež tam máš obmedzenú hrúbku matraca aby sa to dalo zavrieť..načo by to niekto doma sklápal do steny?