Ahoj damy. Mam taku pikantnu otazku, ale myslim ju naprosto vazne a seriozne. Mate niektora vlastnu skusenost s takou to vyklapacou postelou? Taka co sa vyklopí akoby zo skrine. Je to skutocne plnohodnotna postel? Ako ked za vami napr.skoci dieta do postele alebo mate pravidelny vasnivy sex s partnerom nezlomi sa to?
Chceme si prenajat byt, kde ja prave takato na mieru robena postel a kedze sa mame s partnerom radi 😉 nerada by som za par dni uhradzala zniceny majetok.
Skutocne sa seriozne pytam na vase skusenosti, preto si nezelam, aby sa pripadna diskusia nejako zvrhavala. Dakujem, za nazory i pochopenie.
@quinten jen bacha, nech sa s vami v tom najlepsom nezaklapne..... 😀
nic neboj, malo by to byt ok, ak nie, poisti sa
@obsadenemeno ano, aj to zaklapnutie ma napadlo 🙂 No, nahradny rost alebo stredove brvno som uz kupovala. Ale polamat a potom riesit tuto na mieru robenu nadheru, by som fakt nerada.
Pre istotu sa opytaj ake drevo je pouzite. Budes mudrejsia, buk znesie vela 😂 ale osobne s vyklapacou postelou nemam ziadne skusenosti.
Povedzme si, že posteľ nie je na skákanie, na to je trampolína.
Máme sklápaciu, tie pružiny sem tam skutočne zavŕzgajú, no pri tejto činnosti sme to nejak nepostrehli. 😀
@obsadenemeno som si to živo predstavila a tak sa smejem že aaaaž 😀 😀 toto mi nerob 😀
uplne normalna otazka. kam by sa to malo zvrtnut? podla mna toto neriesis len ty a nie len s vyklapacou postelou, lebo v dnesnej dobe vseobecne najst postel, ktora vydrzi aj vasnive sexovanie je problem. proste na posteli sa len nespi 😉