Výklad sna o rodine

wilagrande
18. sep 2014

Ahojte dievcata,vyzna sa niektora v snoch a co znamenaju??dlhsiu dobu sa mi sniva s anglickou kralovnou a jej rodinou stale sa s nimi stretavam dnes napr.som bola na krstinach rozpravala som sa s kralom kralovnou vdela som sprievod v kostole mali krstiny a chovali sa ku mne ako k znamej co ju doverne poznaju a tento sen sa mi uz opakuje niekolko krat aj ked zakazdym pri inej prilezitosti a neviem si to vysvetlit ani podla snara dakujem za kazde vase vylustenie sna ;)

diskutujuci
18. sep 2014

@wilagrande ahoj snoms a nerozumiem ale zavidim ti tvoj sen. Ked si sa zobudila verím, že si mala úsmev na perách, ak to bol príjemný sen, nezaujímaj sa teda o jeho výklad, ale užívaj si jeho ´dalšie pokračovania....
ahoj

bonaqa2013
18. sep 2014

Niektoré významy sna viem vysvetliť, ale tento nie. mne sa sny plnia.

wilagrande
autor
18. sep 2014

Dakujem a ano bolo mi prijemne aj minule ked sa mi snivalo boli ma pozriet u nas doma ako nechapem kde sa to v tej mojej hlave mohlo nabrat aj predtym boli na navsteve slovenska a samozrejme ja som tam nechybala 😀

seemani
18. sep 2014

@wilagrande nie si náhodou ich fanda? možno o nich len veľa rozmýšlaš

diskutujuci
18. sep 2014

@wilagrande videla si nejaký film? čítala knihu? rozmýšlala si niekedy nad samotným spúšťačom sna? 🙂

wilagrande
autor
18. sep 2014

@seemani kedysi ano co sa diany tykalo o nej mam precitane vsetky knihy odpozerane dokumenty ale dlhooo dlhooo som nad nimi nepremyslala ani sa uz nezaujimam o ich klan ale zaujimave je ze s dianou sa mi nesniva len s Alzbetou ale dnes sme boli v kostole mali krstiny wiliam a kate ju som sice nevidela len jeho ale s nimi som sa nerozpravala a este si pamatam ze kralovna a kral sa somnou rozpravali po slovensky sice lamali ledva som im rozumela ale pochopila som len o com to si uz nepamatam 😀 v snari som pozerala kral,kralovna,kostol,krstiny ale bohvie ako pozitivne to tam nieje

wilagrande
autor
18. sep 2014

Predtym prisli na cieernom koci a cirnych konoch ked prisli na slovensko to bol sen z minula

diskutujuci
18. sep 2014

@wilagrande a ako vyzerá wiliam? 🙂 my smrtelnici, čo sa s níám nikdy nestretnú ti tíško závidime 🙂) na kate sa ťa nebudem pýtať, si žena 🙂

wilagrande
autor
19. sep 2014

@diskutujuci vyzeral presne ako na fotke ;)

diskutujuci
19. sep 2014

@wilagrande včera večer som si pozeral ich fotky v snahe dosiahnúť aby sa aj mne snval sen o nich, ale asi máš výhradné právo na sny ty s nimi 🙂))
nevyšlo to, ale keď vyzerá rovnako potom je to jedno, prezra´d ešte nejaké pikošky čo o nich nevieme 🙂

wilagrande
autor
21. sep 2014

@diskutujuci no od vtedy sa mi nic nesnivalo iba dnes v noci ze som tehotna brucho obrovske a len som citila pohyby len dufam ze to bol len sen lebo ja si uz chcem pockat len na vnucata 😀

diskutujuci
22. sep 2014

@wilagrande ale nie mať deti je krásne, maj ich ak nemáš ešte 50 tak kľudne 🙂 krásne ránko

wilagrande
autor
23. sep 2014

@diskutujuci dakujem a mam dvoch pubertakov ;) to celkom staci 😀 inac mala som dalsi sen ale uz to tu nejdem rozoberat lebo bud by ste si vsetci o mne mysleli ze som posahana alebo ze si uz vymyslam 😀 😀

repkova
21. jan 2019

@wilagrande Podľa mňa máš bujnú fantáziu, alebo si v minulom živote mala niečo spoločné s kráľovskou rodinou.

wilagrande
autor
21. jan 2019

@repkova ahoj,no veru od toho casu to uz utichlo ziadne sny a nimi ...ako ja od malicka mam sny take ze bud pol roka s medvedmi potom zasa dlhu dobu napriklad len o ZŠ a potom to bbola tato kralovska rodina ...teraz mam zasa s mrtvymi rodicmi a niekedy mi idu snu uz pekne na nervy,lebo nerobim nic len rozmyslam preco a davam si to dokopy so snarom

sana611
29. mar 2020

dobre rano viete mi povedat preco casto sa mi sniva o mrtvych vecsinou o babke ktora sa mi objavy vo sne nekedy ju nevidm len pocjem meno ale nevidm napriklad cera sami snivalo ze bola mrtva alebo zila neviem presne aleze som si chcelaist lahnut do jej izby a neohla sm lebo sm citila je pach tedapach zmrtvoli a vela hovna odisasom z izby : alebo druhy sen snivalo sa mi ako mi otca dobili krcme bol krvavy cakali sme setci na neho ale nic mu nebolo zrazu krsna utekala detmi a taskou nakupnou u nas ze zonrel jej namladsi brat akedze bola karantena tak smeotvorili okno a pred domom ho prniesli trhlou ao rozluzka zavreli ho a ze ako mrtvy zacal buchat natruhlu dal hore hlavu akukal sa na mamu a ze krsna vravi to neje dobre ze terz si narade ty strasny zivy skaredy sen stryko je nazive anejsom snim kontakte ani sme nedrzali snim ja len dufam nic nepride vecsinou moje sny sa splny preto mam strach

sana611
29. mar 2020

@sana611 ja a zabudla no apotom boli velke hadky lebo stryka pochovali vedla mojho 1 stryka co zmrel mi 26 rokov ked mal havariu bol mlady odpocivaj pokoji a vedla babky ktora tez mrtva uz 3 roky a ze nemali ho tam dat lebo ze kde pojdu jeho deti a jeho 1 manzelka nakoniec ho pochovali ku strykovy mlademu a babke a ze som bozkala kriz 3 setke a upravovala som im zeminu strasne ieco bojim sa moc