Ahojte, nájde sa niekto kto bol na výklade kariet / veštení alebo niečom podobnom a aj mu ten vyklad vyšiel? + mate nejaké odporúčania na niekoho konkrétneho?
Chcela by som zistiť, akým smerom sa uberať a zistiť ako ďalej.
@naneta258 neodporúčam (a mám, žiaľ, skúsenosti), dokáže ťa to ovplyvniť a je tvoj život tvoje rozhodnutia, nemal by ti ich predpovedať iný človek. Môžu sa stať len dva scenáre to čo ti povie - vyjde lebo si to vsugeruješ a budeš sa podľa toho správať alebo nevyjde - lebo sa ti to nebude páčiť a urobíš presne všetko naopak. Zbytočne vyhodené peniaze. Ty si pánom svojho osudu 🙂
@naneta258 Akým smerom sa má tvoj zivot uberať, ti snáď povie tvoj zdravý rozum.🤔
@naneta258 robíš chybu v tom, že veríš blbinám. Začni používať vlastný mozog a ne vestice. U každého sa striedajú lepšie a horšie obdobia. Zrejme si teraz v tom druhom.
ja som si párkrát dala vyložiť karty od jednej mladej baby. Je perfektná, ani mne nešlo o budúcnosť. Bola som v období kedy som už nevedela čo zo sebou. Teraz už nasmerovala svoju pomoc pre ženy ako terapeutka, často krát sme si dali video rozhovor , dopisujeme si ak potrebujem poradiť. Kartám verím, ale nie ako veštba budúcnosti, pretože karty nesmú ovplyvniť tvoju slobodnú vôľu, pre mňa to bola pomôcka ako si nájsť cestu sama k sebe, karty mi ukázali tie najskrytejšie veci vo mne, ktoré pramenia až z detstva. Naučila som sa počúvať samú seba svoj rozum svoju intuíciu
@svetlonos tak nájsť dobrého psychologa je niekedy ako hľadať ihlu v kope sena. A psycholog ti tiež len povie z jeho pohľadu aké máš možnosti a rozhodnúť sa musíš sama ktorým smerom
@naneta258 karty fungujú asi tak - ťaháš si z balíčka kariet na základe svojho podvedomia. Čiže odpovede máš v sebe, kartárka ich iba "vysvetlí" z kariet aj to nie každá správne. Na nasmerovanie tvojej životnej cesty by možno stačil úprimný rozhovor s niekým (možno dobrou kamarátkou) alebo niekým nezainteresovaným a pri tom rozhovore, čo by mohol byť viac monológom ako dialógom si môžeš uvedomiť čo vlastne chceš, ktorým smerom ísť. Ak však trváš na tej kartárke tak radšej zváž numerologičku (aj to nie je ktovie čo). Držím palce
@athena27 áno presne, mal by to byť vlastne rozhovor. aj numerologička je fajn, ja som skúsila aj karmalogiu a bolo to ako sedieť u psychológa dostali sme sa k takým veciam ktoré mi neskutočne pomohli, vlastne svojím monológom som samú seba naviedla na to čo skutočne chcem ona sú ma len vypočula a dokázali mi položiť také otázky ktoré by ma nikdy nenapadli. Ono je vlastne jedno či Vám pomôže psychológ alebo kartárka alebo numerologička. Ide o to či chce skutočne pomôcť a či medzi vám funguje tá chémia že ten rozhovor je skutočne účinný.
@naneta258 za mňa najlepšie veštenie, overené chodím k nej roky
Odporúčam pani na instagrame myslím ze to je vyklad_kariet_buducnost mala som pred rokom prvy x..všetko sa mi to postupne vyplnilo.
Dobrý deň, mate niekto kontakt na valeri_vyklad už som jej neraz napísala na FB aj tu sa mi neozýva stále ,na FB mam zablokovane správy, nemáte na ňu email . Vopred ďakujem.
@simeksmoulo záujem vieš mi dať meno prosím ťa
@naneta258 🙈🙈🙈to stále niekto v dnešnej dobe podporuje veštice?