Výklad a očista bytu

limenka
26. máj 2015

Ahojte potrebujem výklad ale ma to háčik som tehu a nemôžem chodiť von či by niekto bol ochotný aj k nám domov s tým aj 2 prosba očistiť byt od zlého lebo je to hrôza stále sa niečo negatívne deje u nás doma. A vidím ako to zle vplýva na všetkých hlavne psychicky. Budem rada ak niekto pomôže.

pan_dokonaly
26. máj 2015

Za 300e ti stary trik s vajickom co ma cervene vnutro a dajaky ten ritualik spravim aj ja - ak si z BA a preplatis mi aj taxik.
Nehadz "zle" a "smolu" na nejake nadprirodzeno, ale skus nieco zmenit vo svojom zivote, zivote rodiny, to je to, co vam pomoze.

http://www.pluska.sk/krimi/zahranicne-krimi/ves...

http://accounts.plus1den.sk/zahranicie/vestkyna...

http://www.sme.sk/c/6362938/vestenie-bez-blocko...

prasiatko30
26. máj 2015

@pan_dokonaly absolutny suhlas

limenka
autor
26. máj 2015

Nie ja nehadzem na nadprirodzenú ale mali sme v rodine dosť problém veľký dedičky a od vtedy ako keby udtalo a stále niečo a čo má hnevá dosť to vplýva na syna ktorý je fakt malý

prasiatko30
26. máj 2015

@limenka pokial ste mali v rodine problem tak urcite ste sa ani vy ako rodicia nespravali pohodovo a to napatie v ovzdusi dieta vyciti a tiez sa podla toho sprava - na to nepotrebujes nejaku pofidernu vestkynu ale mozno by si sa mala ist porozpravat s psychologickou aby si si ujasnila tvoj postoj k zivotu a mozno sa vyrovnala s tym problem ktory tam bol, pokial sa to teda neda riesit ale v ziadnom pripade by som do mojho bytu nepustila nejaku kvazi vestkynu ktora si vypyta nehorazne prachy za to ze ta osali. pokial mas problem kde dat peniaze tak vela ludi je v nudzi a urcite sa potesia akemukolvek obnosu. 😅

limenka
autor
26. máj 2015

@prasiatko30
To už prešlo to zle ja sa snažím hlavne riešiť veci za pochodu a syn možem ti povedať nebola som doma ale v nemocnici a bol strašne uplakaný a mám v rodine veľmi negatívnu osobu ktorá mi nepraje niekoľko rokov a bola som od nej aj urieknuta a syn duplom keď bol menší. Priority som si určila a čakám pokým príde pozitívna znena a narodí sa mi vytúžená dcéra myslím to je dostatočná zmena

prasiatko30
26. máj 2015

@limenka myslim si ze ty nie si v poriadku ale na to aby si sa dala do poriadku opakujem nepotrebujes vestkynu ale zmenit tvoje myslenie a mozno zmenit tvoj postoj k zivotu - negativny clovek ta ovplyvni len do tej miery do akej ty dovolis aby ta ovplyvnil - tvoj zivot je tvoj zivot a ty si zodpovedna za to ako ho zijes - jedine ze ten clovek by ti fakt robil problemy napriklad v robote, alebo ja neviem co by ti este mohol takeho urobit - poranit ta fyzicky ale vsetko to ostatne na to musis prist ty sama alebo by som odporucila dobreho psychologa - a jasne ze tvojho syna odlucenie od matky ovplyvni - normalka kazde dieta reaguje tak isto a ak je este k tomu husta atmosfera - vidi ta smutnu, placlivu, a co ja viem este aku tak to dieta urcite nebude kludove. 🙄

limenka
autor
26. máj 2015

@prasiatko30
Myslím pozitívne to určite len nemám podporu takú akú by som potrebovala

prasiatko30
26. máj 2015

@limenka ale tu podporu ti vestkyna urcite neda 😖

petraa82
26. máj 2015

Nemáš pocit, že si to spôsobuješ sama? Neverím tomu, že niekto by chcel ublížiť dieťaťu, obzvlast keď je to niekto z rodiny.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bonaqa2013
26. máj 2015

@limenka no ja neviem ale v dnešnej dobe pomaly nenájdeš rodinu v ktorej by sa nedialo niečo zlé.... niekoho prepustia zo zamest., niekomu zvýšia dane.....

drobcek526
26. máj 2015

@anetkaadamko nikdy si nemôžeš byť istáa :D

drobcek526
26. máj 2015

@limenka Skús si svetenou vodou vysvetiť izby, a mysli hlavne pozitívne... Všetko čo urobíš tak hlavne tomu ver, lebo to je jediná očista že šetko bude ok ;)