Je prosím ten Matovic,,kompletný,,? Toľko ubohosti, nenavisti a primitivizmu, ako v jeho statusoch a komentaroch...on uz ani hlbšie padnúť nemôže. Toto je vyjadrovanie bývalého premiéra? A aby som nezabudla aj na vyjadrovanie jeho komentujucich sukmennikoch - to isté.....
@xckaretxxx a presne pre to to robí. Aby upútal pozornosť a rozhorčil ľudí. Nedokáže urobiť nič zmysluplne aby zaujal, tak len ublížene kopká nožičkami a štve ľudí a ešte sa na tom aj uj*báva. Čím menej pozornosti mu bude dopriate, tým skôr skončí
však napíš o čo ide...
@xckaretxxx hovorí len pravdu, možno trocha iným štýlom, ako by sa patrilo...
@xckaretxxx také isté primitívne vyjadrovanie ma ďalšia polovica našej politickej scény...
@ms_green
@deti95060810 ja ho nesledujem, všade vyskakuju jeho stupidne prispevky
@deti95060810 ja rozumiem, je boj o prezidentské kreslo, ale toto co adresujte Pelegrinymu, je to totálna ubohost.
kde nie je diváka nie je divadlo.
Mne osobne nevadí. A logicky, ľudí, ktorí ma iritujú, sledovať nebudem a už vôbec nie čítať jeho statusy. A aj tak si myslím, že hovoril pravdu. Ale tak zástanci druhej strany to proste budú vidieť inak 😀
@xckaretxxx keby si ich nesledovala,tak ti nevyskakuju 😉. Prečo mne asi nevyskakuje Fico 🤔
@tetapetra mne nevyskakuje nikto
@xckaretxxx sleduj statusy Fica a jeho podporovatelov. Odporucam tiez citat komentare k clankom na Pravda.sk. Na obidvoch mas "vysoku kulturu diskusie" zarucenu.
@xckaretxxx akože Matovič je exot ale teda jeho vyjadrovanie je ešte slabé oproti tomu čo predvádza SNS sebrabka vo vláde a Fico a company
@moin2009 daj KTO?
@xckaretxxx aha a to čo robí Sukaj Estok a ostatní na Korcoka je ok?
@xckaretxxx Sleduješ Tarabu, Huliaka a ich vyjadrenia? Sleduješ mladého Kaliňák čo trepe?
Matovic ako jediny ma odvahu poukazovat na praktiky mafianov Smeru a ak mi nejake video naskoci, nikde sa nevyjadruje vulgarne, ako Fico a Blaha na adresu prezidentky. Vtedy si tiez zalozila diskusiu?
@xckaretxxx matovic bol vždy taky, takže nikdy som sa nad ním netrápila. Kto trápi mňa sú klamari. Matovic sa nevie vyjadrovať, ale aspoň okato neklame ako naša koalícia. Ak si mam vybrať klamára a blázna, tak radšej blázna, lebo klamár je múdry a vie co robí.
kedze nie som na facebooku, ani na insta, chvalabohu nic na mna nevyskakuje. ale vcera vecer sa mi nozik vo vrecku otvaral, ked jamkac hovoril ku svojim followerom z dedinskych kulturakov a krciem jazykom Gustava Husaka ci Milosa Jakesa.
Čo presne, aké jeho vyjadrenie, ťa tak nehorázne pohoršilo? 😉
Co povedal? Nemam FB.
@xckaretxxx pozri videá Estoka, Danka ,Fica, Taraba vlastne celej koalície .. pre Fica sú všetci s iným názorom potkany, prostitútky, vsivave hyeny atď atď.
Matovič nie je svätý ale oproti hore pomenovaných a ich sledovatelov aspoň robí niečo užitočné. Vytahuje aj kauzy mafiánov..
Koalícia a jeho rétorika je milión x agresívnejšia a vulgarnejsia.
Treba byť viac objektívny ...nehovoriac aké nadávky na prezidentku idú v komentároch od koaličných voličov. To je sedliacina. Mám pocit že ti ľudia sú všetci z pomocnej školy. Ich hlavným poznávacím znakom je hrozna gramatika .
Matelko🤣🙈
Ženy ked tu čítam vaše komentáre, väčšina úplne lucídne rozmýšla a vidí, kde je pravda , kto predstavuje v tomto štáte debilizmus, hyenizmus a preto vôbec nechápem ako je možné, že SMER vyhral voľby a Pelle má teraz šancu... Kto ich volí???
@maminabobo tí ostatní 😂
Igor je jedno male decko v tele dospeleho a to dokazal vela krat. Dupkal nozickami, rucickami ako decko ked nie je po jeho. A teraz " hviezda " hasne a jeho protivnik sa mozno stane prezidentom a on nieeeeeee!!!!!
Načo to sleduješ, keď ťa to vytáča?