Vyjadrenie názoru na modrom koníku

mzubarka
9. jan 2012

Vy rozumiete?🙂 Vyjadrite svoj nazor na nejaku instituciu, lekara, oni sa zaregistruju ako rodic, ktory s Vasim suhlasom nie je stotozneny a priadava Vam sem prispevky, akoze to nie je pravda, oni maju inu skusenost a este Vas aj zastrasuju! Naco je potom toto forum? Ano, mohla som byt trosku miernejsia vo svojich vyjadreniach, ale v tom case som bola na nich velmi nahnevana. Aku mate Vy skusenost?

traktor
9. jan 2012

nemam..ale ak mas podozrenie, ze sa to deje..napis adminom nick.oznac temu, ak mas take *zastrasujuce IP, tak ich skopiruj...oni to presetria..

ruzienocka
9. jan 2012

Ani ja nemám. Ale hovorí sa, že trafená hus zagága. Pokiaľ niekto zavádza, ohovára, mal by aj niesť následky a nie sa tu vyplakávať ako malé decko. Toto fórum je tu na to, aby sa tu vymieňali názory a skúsenosti a nie na ohováranie, propagáciu svojho zariadenia nenápadnou formu, akože ja nič ja muzikant, som len rodič a podobné sprostosti a schovávať sa za svoj nick.

mzubarka
autor
9. jan 2012

ruzienocka - ty si sa kedy zaregistrovala? teraz v januari? dnes? aka nahoda!

koniarova
9. jan 2012

To len ja som taká blbá, že nerozumiem, čo chcel básnik týmto povedať? 😕 😨 😕 😕

mzubarka
autor
10. jan 2012

Blbe sme tu viacere🙂 Tomu rozumie len lalilali a ruzienocka🙂 s jej prestavami🙂

zuzana581
16. jan 2012

@mzubarka ako môžeš vedieť, kto sa za nickom skrýva? Vela ludí nemusí mať názor taký ako ty.

danciacik
27. jan 2012

Mne sa to tiež stalo, napísala som príspevok, kde som popísala čo sa nám stalo s našou pediatričkou a moje príspevky boli vymazané a nejaký nick mi napísal že som to napísala neobjektívne a s veľkým hnevom a bol to jeho prvý príspevok.

stanislavao
29. jan 2012

Davajte si pozor na predavajucu z PRO shopu, co ponuka Next. Nekupujte ho tu na MK, lebo to ma priserne predrazene. Na MMB to najdete aj 10 eur lacnejsie, ako napr bundicka za 27e tu a 16,40 na MMB a taktiez mikina. Neskutocne zdieranie sa tu deje. Tak skorej, ako chcete nieco kupit, tak si to skuste najst na MMB, alebo este aj objednanie priano z UK vas bude stat menej.