Výhry z cigariet Philip Morris

nikolet_89
22. máj 2014

Ahojte dievcata muz, aj otec vyhrali s tymito cigaretami hodinky dorucenie maju do konca tohto mesiaca ak sa nemylim, tak by nas zaujimalo ci uz niekomu boli vyhry dorucene alebo nie nakolko nam este nie...Dakujem

brcica
22. máj 2014

my sme cca pred 7-mi rokmi vyhrali dalekohlad ktory nam prisiel a vyhrali sme aj dovolenku na Azorske ostrovy,kde sme aj boli,takze malo by prist 😉

mikko
8. nov 2016

Ja som mal dostať ten mixér za 40 folii ale mi volali že ho už nemajú, tak mi dali na výber: hodinky alebo tyčový mixér. Ale len jedno a to bolo za 20 fólii. Tak sm zvedavý čo mi pošlú. 😒

ana1302
9. nov 2016

Ahojte. Ja som uz vyhri dostala. A vsetky tri. Uteraky srkeru a dnes ponorny mixer. Su to vyhri ktore potesia.

lojzo88
17. nov 2016

Ako sa dozviem či som niečo vyhral?

piskotienka
19. nov 2016

Zdravím,viete mi povedat dokedy sutaz trva?..resp. ci nemate niaky link na tuto sutaz,bo o nej nikde neviem najst:(

lojzo88
20. nov 2016

@piskotienka súťaž skončila na konci októbra a tiež sa neviem dopátrať kde je nejaká vyherna listina

dominika1702
21. nov 2016

Aj my sme poslali 40 folí a mi volali, že mixér už nie je ale si možem vybrať hodinky tak som si vybrala,povedali, že už to posielajú no to bolo už pred tromi týždňami, tak neviem kde mám tú výhru a či vôbec nejaká príjde.

lojzo88
29. nov 2016

@dominika1702 ahoj a nemôžeš mi dať na nich číslo či som náhodou nevyhral?

dominika1702
29. nov 2016

@lojzo88 dúfam, že sa nikto nenahnevá ak ich čislo pridam sem +421 220 812 672

mariena55
30. nov 2016

Prosím Vás o informáciu či ešte posielate výhry súťaže s "LM". Zaslala som asi tri kupóny na ručníky v polovici októbra a zatiaľ mi neprišlo nič.

opicka21
9. dec 2016

No super a vyhral niekto aj nieco ineee lebo my sme poslali a chceli sme gril este predtym sme si telefonicky overili ci maju vsetko bolo ok a nakoniec volali ze maju len tyc.mixer a hodinky a akurat teraz dosli...ale je to nefer jedny hodinky za tolko folii ... no co vykaslat sa nanich!!!

dominika1702
10. dec 2016

Nám dokonca ani tie hodinky ešte nedošli. My sme chceli ten velky mixer červeny ale tak nakoniec aj my sme skončili na hodinkach, ale tak čo už, tie cigarety by aj tak dakto vyfajčil aj keby tu foliu odhodil a takto su z toho aspon hodinky keď už nič viac.

lojzo88
10. dec 2016

Mne nedošlo nič....a to som posielal 2 x uteráky a raz sekeru

luciababjakova
2. mar 2022

Ako zadat kod do sutaže?