Dobry den, prisiel mi list domov z MBA financie ze mam dlh v slovak telekom ze terax to maju uz oni. Som im dlzna 380€ pisala som mail firme MBA financie ze nemam dostatok financii ci nemozme sa dohodnut na splatkovom kalendari. Zial neodpisali mi tak som im volala tak nemozu mi dat splatkovy kalendar a ze musim zaplatil naraz vsetko. Tak som volala potom do telekomu co a ako tak mi odporucali platit mrsacne kolko som schopna. Tak tento mesiac som zaplatila zial len 10€ lebo viac som nemohla. Dnes mi volali z tej firmy MBA financie ze to nieje splatka ale vysmech a ziadaju nech to vyplatim naraz lebo to daju na sud. Chcem sa spytat ci ma niekto s nimi skusenpsti ci sa len vyhrazaju alebo uz aj niekoho dali ma sud. Budem vdacna za kazdu odpoved dakujem
Telekomu ani nevolaj, ti uz nic nemaju s tym, oni proste posunuli pohladavku. Tu firmu nepoznam, ale evidentne ak je to daka vymahacska spolocnost tak ta mozu nielen dat na sud ale podat na teba exekuciu a to by vyslo ovela viacej ako to co dlzis teraz.
Inak nic v zlom, ale ked nemas na to poslat mesacne viac ako 10€ , preco si si niekde pobrala produkty ktore si neplatila, na ktore nemas? Resp. to si doteraz neriesila ze mas niekde nezaplatene faktury?
ALE VED TO JE GARAŽOVÁ FIRMA!!!!!!
https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x476c8951...
To je nejaka polomafianska garazova firma s pochybnymi praktikami, velmi silno pochybujem, ze by mala za klienta prave Telekom.
@akiana zdravým dnes mi došlo to isté 50€ mám zaplatiť !!