mamičky,pýtam sa informatívne,ja kupujem túto vianočnú loteriu a nič.výhra žiadna.......a pritom šanca 1: 4 .....je tu niekto čo sa mu pošťastilo,ja som vyhrala iba 5 eur,dakujem
ja som na nej vhrala už asi 3x naspäť 5€ a kamarátka 40€
Moja kamoska vyhrala 3 Krat 20 Eur🙂 ja som este stastie neskusila🙂
svokra je postarka-takze detom dala na Mikulasa 2 vianocne zreby a nebolo na nich nic,potom im asi o tyzden dala dalsie 2 a opat nic.Ona raz mala vyhru 100eur.Ale uz bohviekolko do toho vrazila.Ja si myslim,ze ak ti je sudene vyhrat,vyhras aj na jednom a ak nie,tak mozes preflakat zbytocne aj celu vyplatu....takze pokusaj stastie ale s rozumom 😉
moja segra predvcerom kupila 10 žrebov a dokopy vyhrala 500€ 😉
dnes kupila 3 a na prvom vyhrala 50€ a na ostatnych dvoch nic
moja kamoška 100€ ona bola jediná čo vyhrala na našej pošte 😨
Ja som vyhrala 20eura a moja mamina 50 🙂
kolega vcera vyhral 1000,ale mam jednu otazku nenasiel som na loterii ziadny zotieratelny overovaci kod tak ako si mozem byt isty ci si ho pred mojov kupov nedal do sistemu tipos overit.....
Kúpila 4 žreby a ani figa borová..........:(
My sme mali zreby tri a nevyhrali sme ani prd :D MInuly rok detto, svokrovci to kupuju detom, ako taky bonus k darcekom 🙂
Baby prosím, kúpila som si Vianočnú lotériu, odškrtala som políčka, len neviem čo znamenajú tie čísla pod niektorými symbolmi. Poradíte? Ďakujem
Ja som mala minuleho roku 25ks. . Vyhry?? 1x 30 €; 1x15€ , 3 x9€ . Nikdy viac 😭😭😭
ahojkaj , mne sa podarilo minuly rok tiez 5 , aj 20 , tento rok som nekupovala este ale laka ma to ..na poste su asi naj 🙂)