Ahojte, aj tu niekto niečo vyhral z tých súťaži, čo chodia do správ? Ďakujem 😊
Ja som 2x v konik testuje vyhrala, raz davno nejaky balicek z dm, raz samsung...
Teraz mi prislo ze sutaz pre vsetky, mamy, hrajte o 100€, nakupte plienky ....decka maju 16r a 22r asi si nezahram 🙈 to je diskriminacia 😂
Raz kašu na dobrú noc pre deti od Nestlé. Odvtedy nič.
@tykat aj mne to teraz prišlo, reku aj by má zaujimalo či to vôbec niekto vyhráva aj..Ja mám v správach vlastne len tie súťaže 😁
ALE... pred 10rokmi som tu vyhrala skolsku tasku pre mojho syna, akurat isiel do 1.tr. Paradnu Topgal a mohla som si vybrat vzor 👍. A vyhrala som to v takej ankete ze najhorsi vianocny darcek 😁
ja raz testovanie a raz termosku z DM
Nie, nic som nevyhrala. Ale ja vseobecne nikdy nevyhravam v ziadnych sutaziach, losoch, tiketoch... 😅😂
Ja som raz vyhrala balicek Irs hovoriace pero s knizkami nieco ako albi kuzelne citanie.bolo to tu na konimu ale nepametam sa ci mi prisla aj sprava ze prebieha sutaz.skor len na nastenke som zbala
Neviem konkretne, o ake sutaze ide, co chodia do sprav, ale pravidelne sa zucastnujem spotrebitelskych sutazi a uz som vyhrala okrem roznych malickosti aj vyssie vyhry:
IPad, Mobil HTC, Kinect, pracku, peniaze na dovolenku 1500 E...
Ja som tu raz davno vyhrala v nejakej sutazi s dojcenskou vodou nalepku na auto a papierovy fotoramik 😀
nie, nevyhrala, asi to bude tým, že sa do žiadnej nezapájam 😎
Nie. Ale väčšinou na tie správy ani nereagujem, už nie som cieľovka na kašičky, nutrilony a plienky 😄.
Ja nie. A nikdy v zianedj som nič nevyhrala kde mali žrebovať