Vyhrali ste v očkovacej lotérii?

simonka1161
23. aug 2021

Naozaj sa dá vyhrať ten lotérii??.. vyhral niekto??.. koľko a ao sa registrovať??...😊 Blbé komentáre si nechajte pre seba!...

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martul
23. aug 2021

@kate211 501 000,00 eur presne, nerobil si srandu

stormie
23. aug 2021

@kate211 nie nerobil si srandu - nas stat s “nahubupadajucim” zdravotnictvom ma tieto sialene prachy na nejaku loteriu …. Hlavne ze tu nie su peniaze na liecbu chorych ludi (vid cca pred rokom ked sa cele slovensko skladalo na liecbu deti ..,.) je to na 🤮🤮🤮🤮

ankare
23. aug 2021

Včera vyhrala 500tisic Manuela z Bratislavy. Vraj robí v STV vizážistku. Ľudia ju ľahko nasli aj na fb, konto si rýchlo zmazala.

ella_price
23. aug 2021

Takže vyhrá nejaký Milan z Hornej Dolnej, ale umierajúci človek, čo potrebuje drahý liek a čaká v nemocnici na zázrak môže akurát tak pozerať túto absurdnú lotériu u seba na izbe. Krásne 😄🙏🏻

miskakyska
23. aug 2021

mne sa vždy najviac páči ten dotaz na koniec Blbé komentáre si nechajte pre seba...
..určite sa Ti tu nikto neprihlási,že "áno ja som vyhrala 1/2 miliona"
prepáč za reakciu...aká akcia,taká reakcia 😝

alana1
23. aug 2021

@ankare nas sused vyhral 100eur, ked neprsi aspon kvapka, xixix

ivka21
23. aug 2021

@kate211 nie fakt to vyhral niekto

kate211
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kozova87
23. aug 2021

To nie je len u nas,vo viacerych štátoch to je a oveľa vyššie výhry

nafka0483
23. aug 2021

@simonka1161 Odpisala by som ti, ze blbe otazky si nechaj pre seba, ale teda podme pekne zaradom:

1. Ano "ten loterii" sa naozaj da vyhrat.
2. Ano, vyhralo uz plno ludi, mozes si pozriet tu: https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockovacia-prem...
3. Zaregistrovat sa mozes tu: https://bytzdravyjevyhra.sk/page/lottery

lusy1507
23. aug 2021

@ankare 😳😳 náhoda? Ja to nepozerám, ale čítala som na FB, že hesle uhadala a ani telku nemala zapnutú… takze v tomto prípade to chápem keďže bola priamo v živom vysielaní a tapkala forgacovi púšte na nos😂

nttnnt
23. aug 2021

keby som to vyhrala tak to posuniem pre nejake chore deti a urobila som z toho pekne teatro do medii nech su ti curaci na cele s retardom z trnavy pekne na smiech a na hanbu sveta, lebo toto mohol dopustit len uplny kkt a je mi na grc zo vsetkych co sa nad tym trasu..

nafka0483
23. aug 2021

@lusy1507 Heslo vedela a nemusela pozerat telku. Moj manzel sa registroval, nemame telku a sme dohodnuti ze nam rodicia posielaju hesla, cize keby mu zavolali, tka tiez nepozera, ale heslo by vedel - a to je kriterium.

ewelinka21
23. aug 2021

Nepoznam nikoho, kto by vyhral… ale je to absurdne a smiesne… nemame peniaze na zdravotnictvo, ked idete do nemocnice, aj ked len na preventivku, pomaly ani na wc nemozete ist, kedze je plesnive…
Nemocnice nam padaju na hlavu, o skolstve ani nehovorim… permanentne nosia ziaci namiesto ucebnic tzv. “Salatove vydanie”… a ako tu bolo vyssie spominane, pred rokom sa skladalo cele SR na liecbu detickam so svalovou dystrofiou…
Proste hanba.

1katus1
23. aug 2021

@nttnnt aspoň je vidieť ako je očkovanie bezpečne keď potrebujú naň takto lákať ľudí

janulienka85
23. aug 2021

@simonka1161 u nas v rodine vyhrali dvaja po 100 eur

hablko2
23. aug 2021

@lusy1507 napr. aj na Novom čase dávali priebežne heslá, takže ja som tiež nepozerala, ale heslá by som vedela…

lululucy
23. aug 2021

Manzel tiez vyhral 100 eur 😁 na ceste nenajdes, takze potesi

zuzanka.zuzu
23. aug 2021

ja mám inú otázku - už niekoho KTO NEBOL OČKOVANÝ už táto lotéria motivovala SA DAŤ ZAOČKOVAŤ ??? však to bol pôvodne účel, nie? MOTIVOVAŤ či?

vanda323
23. aug 2021

@1katus1 Presne presne ....úplne bezpečné očkovanie na ktoré ľudí musia podplácať 😝Nechcem aby toyo vyznelo škodoradostne ale čo je viac zdravie alebo lowe? Lebo ak si niekto pichne vakcínu o ktorej nevieme ako sa bude správať v našom tele ...ale vyhraje kopu peňazí a o nejaký čas nedajbože umrie alebo niečo iné...čo potom? Štát odškodní rodiny? Pochybujem

vanda323
23. aug 2021

@zuzanka.zuzu Podľa mňa, ak sa niekto rozhodne neockovat sa, peniaze ho neprinutia

stormie
23. aug 2021

@kate211 ja ked som videla tie cifry tak som si myslela ze sa sekli o jednu 0 … nevidela som ani jednu cast a ani nebudem pozerat, zvysovat sledovanost takej xxx (neviem na to najst ani vhodne slovo, nadavky ktore poznam su slaby odvar toho co to je)

lvula
23. aug 2021

@vanda323 prepáč, ale píšeš strašné nezmysly.

chrumka120
23. aug 2021

Hrozne smutne toto, verím že toto za 200 rokov bude v učebniciach dejepisu a sa decká na tom budú smiať, že očkovacia lotéria, normálne sa hanbím

mishach
23. aug 2021

@zuzanka.zuzu účel je rozhádzať peniaze..sa čudujem učiteľom a zdravotníkom, že toto znesú..roky nie je peňazí na platy a podobne..🤦🤦 strašné niečo, výsmech spoločnosti toto

nikyball
23. aug 2021

@zuzanka.zuzu mňa, moju rodinu a bližšie okolie to nemotivovalo a dokonca po tejto fraške má to presvedčilo , že sa ani tak skoro nedám. A ak je pravda, že to vyhrala vizážistka STV ttak je to ozaj čistý grc. Nič proti nej samozrejme

kk77
23. aug 2021

Moja mama vyhrala 100€.

miskakyska
23. aug 2021

@zuzanka.zuzu sa nikto neprizná 😀 všetky zaočkované kvoli covidu a jeho následkom....nie kvoli cestovaniu,loterii,slobode,nesmrtelnosti...

miskakyska
23. aug 2021

@lvula nepíše...o odškodnom písali ešte,ked bolo očkovanie "v plienkách"