Naozaj sa dá vyhrať ten lotérii??.. vyhral niekto??.. koľko a ao sa registrovať??...😊 Blbé komentáre si nechajte pre seba!...
Včera vyhrala 500tisic Manuela z Bratislavy. Vraj robí v STV vizážistku. Ľudia ju ľahko nasli aj na fb, konto si rýchlo zmazala.
Takže vyhrá nejaký Milan z Hornej Dolnej, ale umierajúci človek, čo potrebuje drahý liek a čaká v nemocnici na zázrak môže akurát tak pozerať túto absurdnú lotériu u seba na izbe. Krásne 😄🙏🏻
mne sa vždy najviac páči ten dotaz na koniec Blbé komentáre si nechajte pre seba...
..určite sa Ti tu nikto neprihlási,že "áno ja som vyhrala 1/2 miliona"
prepáč za reakciu...aká akcia,taká reakcia 😝
To nie je len u nas,vo viacerych štátoch to je a oveľa vyššie výhry
@simonka1161 Odpisala by som ti, ze blbe otazky si nechaj pre seba, ale teda podme pekne zaradom:
1. Ano "ten loterii" sa naozaj da vyhrat.
2. Ano, vyhralo uz plno ludi, mozes si pozriet tu: https://www.mfsr.sk/sk/verejnost/ockovacia-prem...
3. Zaregistrovat sa mozes tu: https://bytzdravyjevyhra.sk/page/lottery
keby som to vyhrala tak to posuniem pre nejake chore deti a urobila som z toho pekne teatro do medii nech su ti curaci na cele s retardom z trnavy pekne na smiech a na hanbu sveta, lebo toto mohol dopustit len uplny kkt a je mi na grc zo vsetkych co sa nad tym trasu..
Nepoznam nikoho, kto by vyhral… ale je to absurdne a smiesne… nemame peniaze na zdravotnictvo, ked idete do nemocnice, aj ked len na preventivku, pomaly ani na wc nemozete ist, kedze je plesnive…
Nemocnice nam padaju na hlavu, o skolstve ani nehovorim… permanentne nosia ziaci namiesto ucebnic tzv. “Salatove vydanie”… a ako tu bolo vyssie spominane, pred rokom sa skladalo cele SR na liecbu detickam so svalovou dystrofiou…
Proste hanba.
@simonka1161 u nas v rodine vyhrali dvaja po 100 eur
Manzel tiez vyhral 100 eur 😁 na ceste nenajdes, takze potesi
ja mám inú otázku - už niekoho KTO NEBOL OČKOVANÝ už táto lotéria motivovala SA DAŤ ZAOČKOVAŤ ??? však to bol pôvodne účel, nie? MOTIVOVAŤ či?
@1katus1 Presne presne ....úplne bezpečné očkovanie na ktoré ľudí musia podplácať 😝Nechcem aby toyo vyznelo škodoradostne ale čo je viac zdravie alebo lowe? Lebo ak si niekto pichne vakcínu o ktorej nevieme ako sa bude správať v našom tele ...ale vyhraje kopu peňazí a o nejaký čas nedajbože umrie alebo niečo iné...čo potom? Štát odškodní rodiny? Pochybujem
@zuzanka.zuzu Podľa mňa, ak sa niekto rozhodne neockovat sa, peniaze ho neprinutia
Hrozne smutne toto, verím že toto za 200 rokov bude v učebniciach dejepisu a sa decká na tom budú smiať, že očkovacia lotéria, normálne sa hanbím
@zuzanka.zuzu účel je rozhádzať peniaze..sa čudujem učiteľom a zdravotníkom, že toto znesú..roky nie je peňazí na platy a podobne..🤦🤦 strašné niečo, výsmech spoločnosti toto
@zuzanka.zuzu mňa, moju rodinu a bližšie okolie to nemotivovalo a dokonca po tejto fraške má to presvedčilo , že sa ani tak skoro nedám. A ak je pravda, že to vyhrala vizážistka STV ttak je to ozaj čistý grc. Nič proti nej samozrejme
Moja mama vyhrala 100€.
@zuzanka.zuzu sa nikto neprizná 😀 všetky zaočkované kvoli covidu a jeho následkom....nie kvoli cestovaniu,loterii,slobode,nesmrtelnosti...
@lvula nepíše...o odškodnom písali ešte,ked bolo očkovanie "v plienkách"