Vyhrali ste niekedy niečo?

26. okt 2023

Vyhrali ste niečo ? Ja som vyhrala raz s deťmi súťaž o chupa chups lízatka 🙂 ale mám známu, ktorá má veľké šťastie na toto a každý mesiac mi poslala niečo, že vyhrala. Samozrejme jej to prajem 🍀 Ste aj vy taký šťastkári v súťažiach?

tanyag
26. okt 2023

Nie nikdy 😁 ale asi preto, že sa do súťaži nezapájam 😁 ale vyhrala som pár krát nejaké tomboly na akciach pre deti, teda ak sa to za súťaž považuje

klarissa25
26. okt 2023

Raz som tu vyhrala bauli croasanty😅😅 inak asi nič. Ale brat vyhral 30000 cez fun rádio😅 ja také šťastie nemám 😅

januska12323
26. okt 2023

Cez fb, raz voňavku a raz peňaženku.

lucka2019
26. okt 2023

ja este ako dieta (cca 10rokov som mala) som vyhrala videokazetu s filmom o delfinoch za nejaku krizovku... a odvtedy nic, iba dobreho muza a dve zdrave deti ❤️staci

missviolet
26. okt 2023

pred mesiacom som vyhrala eucerin serum tak to potesilo a pres rokmi knihu.... tusim aj 2x

autor
26. okt 2023

Ja som pár krát vyhrala 0,50€ na stieracich žreboch. Tých za 0,50€ 🙄😄 ale aspoň som nebola v mínuse

ivangeline
26. okt 2023

Zubne pasty na cely rok. 12ks. :D

226lenka
26. okt 2023

V roku 2002 som vyhrala v tombole knihu o našich hokejistoch čo vyhrali ms v Göteborgu. V tom čase ma hokej absolútne nezaujímal tak ta kniha má nepotešila

muchotrafka298
26. okt 2023

Len male veci, ale napriklad nikdy nevyhram DM box, to fakt ze nikdy 😉 Vacsinou som vyhrala par EUR na zreboch, nejake listky do kina, poukazku do obchodu a tak.

fantaghiro21
26. okt 2023

Rok 2015 sa mi darilo-vyhrala som zehlicku na vlasy a fen v hodnote do 200 eur,hackovanu hracku,pristroj na sledovanie srdiecka babatka(alr taka lacnejsia varianta),nausnice a to len za jeden rok ,plus nejake drobnosti.(no v tom roku som aj potratila.takze sice som mala stastie v hre ale prisli sme o babatko v 23tt...
No odvtedy nic.(vsetko bolo cez facebook)
Ale ako je kriza,ceny rapidbd sli hore,aj tych sutaznych hier je pomenej ako tak sledujem

x_mery_x
26. okt 2023

Ano vselijake hovadiny, len peniaze nie. :D :D ale zas najlepsia vyhra bola sprchac na mieru v hodnote 1500€

bublinka1426
26. okt 2023

loteria..max 50 euro..

oli18
26. okt 2023

Nestavkujem, losy nekupujem. Vyhrala som v tombole na podnikovom plese zive prasiatko. Dala som ho bratrancovi na dedinu, on ho vychoval a zabili sme ho.

kitycat
26. okt 2023

Vyhrala dom knihu Harryho Pottera, doniesli mi ju do skoly este skor ako bola v predaji.

To bolo super 😄

katica06
26. okt 2023

Sem tam drobnosti, krowky cca 5kg v na tombole, 2-5euri na stieracích žreboch, knižky za vylúštenie krížoviek, večeru pre dvoch, rádiobudík, sadu hrncov ako od šmejdov, muž raz vyhral práčku ktorá sa kazila každú chvíľu, po 3r bol neopraviteľný

ndrag
26. okt 2023

par krat sa mi podarilo vyhrat preteky, ale to nebolo o stasti ani nahodou, skor o drine 😅.

kiwi3
26. okt 2023

ja som povyhravala kopec vseliakych somarin, ked bol este internet na slovensku v plienkach a nikto sa do tych sutazi poriadne nezapajal... to bola este velka sanca 🙂

bluka2
26. okt 2023

Ja som raz na zabitie nudy kým prišiel autobus v Švajčiarsku kúpila 3 losy. Vyhrala som 41 frankov, môj život to nezmenilo 😃

bellovag
26. okt 2023

Vyhrala som za 1 euro v súťaži v rádiu víkendový welness pobyt pre 2 v Piešťanoch 🙂

sonalove
26. okt 2023

Nejaké veci v tombole som vyhrala na plesoch kde sme boli . Minuly mesiac na fb niekoľko poharikov medu 👍

totatimeka
26. okt 2023

Pár veci sa mi už podarilo vyhrať. Naposledy v dvoch súťažiach po 2 lístky do kina 😊 predtým ruksak, rodinné fotenie a nejaké drobnosti

valeria_h
26. okt 2023

Raz vysávač 😃

huginko
26. okt 2023

Vyhrala, bola som v televízii v relácii zlaté vajce s Palom Bruchalom. Dosť vysokú sumu. A mixér, plus na Fb asi dva kozmetické balicky

alickapusinka
26. okt 2023

aj aj veľa súťažim cez rok mám aj 50 výhier. Naposledy to boli prášky na pranie, aviváže, jar na riady a všetko okolo domácnosti za 80 eur v Slovenke za kúpon.

rachel36a
26. okt 2023

Ja väčšinou nič, ale teraz v septembri som vyhrala 200€ poukážku do Kauflandu a dnes mi prišla výhra z Lidla a coca colou hodinky v hodnote 330€. Takže asi podám športku 😁😁😁

angela85
26. okt 2023

Ja asi 4x100, 2x na žrebe, raz s malinovkou, raz s funradiom. A veľa blbosti(kozmetika,parfém ,knihy, hračky,rôzne potraviny) ale to som mala určite obdobie úchylku sa zapájať do všetkých súťaží čo som našla tak som samozrejme aj niečo vyhrala. Kto nehrá nevyhrá...

taminka1986
26. okt 2023

Cely zivot nic,teraz v septembri som vyhrala nakup.poukazku v bille v hodnote 50e🎉😁

marca12
26. okt 2023

Jasne,vyhrala som viackrat. Obcas sa zapajam do sutazi. V puberte som vyhrala cd,fotak a teraz uz len take drobnosti,kozmeticke balicky,naposledy som vyhrala sadu od Vincentky.

supermario
26. okt 2023

Iba manzelku 😍

cimage
26. okt 2023

Raz som vyhrala strieborny prsten pred vianocami, min rok som vyhrala vianocnu dekoraciu. Ale nezapajam sa do vela sutazi.