Cely zivot sa zapajam do roznych sutazi, no ale v zivote som nic nevyhrala. Neviem, ci len ja mam smolu, alebo su ozaj vyhercovia vopred vybrani ako vsade pocuvam... Vyhrali ste niekedy nieco? Alebo niekoho stastneho poznate?
@dada1212 aj tuna na konikovi je par sutazi, aj som sa zapojila, kedze som sutazivy typ 😀 no ale to cloveka demotivuje, ked nic nevyhrava, ci?
@pasteleria tak je to na tebe, či sa zapojíš,možno sa šťastie usmeje. 🙂
ja som len napísala, že je dosť ľudí, ktorí sú tým chorobne posadnutí a naozaj dokážu zdieľa niečo aj niekoľko 100 krát alebo používať iné nečestné praktiky, len aby vyhrali alebo aby zvýšili šance na výhru. preto často vyhrajú práve takí a normálny človek čo nepodvádza nemá šancu.
ale s tým, že by boli vopred vybraný nesúhlasím, samozrejme, že sa nájdu aj súťaže, kde vyhrajú nereálny ľudia alebo príbuzný, prípadne usporiadateľ výhru neodovzdá, ale tých je možno tak 0,5 až 1 percento zo všetkých súťaží.
takze sanca tam je, len na mna este niekde caka 😉
ale napr. sutaz v coop jednote, kde sa hra o auta a ine, napr. lidl a tie telefonicke sutaze. Rozdavaju niekolko desiatok aut, no ale neviem o nikom, kto niekedy vyhral auto 😒
a taka sportka? tam vzdycky len par cisel trafim, sice nieco vyhram, ale malinko 😀
jedna kamaratka vyhrala novu strechu na dom, mala na stranke tej firmy dostat co najviac hlasov od svojich znamych, ale boli az na neviem kolkom mieste, tak uz to vzdali, ale ako ste vyssie pisali, ty pred nou podvadzali, klikali si nejakym podfukom z toho isteho pocitaca, tak tych vylucili zo sutaze 🙂
a dalsia vyhrala z tej sutaze o kocik 500 eur, aj ja chceeeem 🙂
@pasteleria Ešte na základnej v tel.relácii knihu,kalendár a podpiskarty 🙂 a na diskotéke auto-model auta taký maličký 😀
@pasteleria kamoška vyhrala auto z orange.ked bola ta sutaž o 50aut.
@pasteleria 🙂 vyrala som kedysi 500sk,od novinarov,elektricky gril za napisanie receptu do Šarmu,metlickovy mixer a elektricky citrusovac tiez za recept v Bajecnej zene...a vikendovy pobyt za napisanie pribehu pre Šarm..... 😉
Treba len skusat a mat fantaziu 🙂 😉
Ja som vyhrala 3krát 😉 . Raz mi prišiel balík 6. plechoviek piva, presne už nepamätám akého. Dva razy krígeľ. Manžel si dá občas pivo a ja posielam smsky s kódmi. A ešte som dvakrát napísala do nemenovaného ženského týždenníka recept a odmenili ma peňaženkou a kozmetickou taštičkou. Používam ich dodnes už 10 rokov a vždy si na to spomeniem. 😎 Teraz ma napadlo, občas niečo v tombole na plese. Tlakomer, alebo šálky na kávu. Drobnosti , ale potešili.
@pasteleria ja som uz tiez povyhravala kadeco, cez PC hru, rozpravkove DVD, knižku až po kozmetické balíčky, vyhrať sa naozaj dá, dokonca sa nám aj tu podarilo pred viac ako 2 rokmi vyhrat opalovaci krem pre drobca 🙂 znamosti nemam ziadne, je to len o stasti, ale vsade slo o sutaze typu pisania basniciek, spravnych odpovedí, atď. alebo na tombolách sme povyhravali balíčky drogerie,ale napr. na zdieľačkách som nevyhrala nikdy nič...
Oprasujem staru temu,🙂 vyhrali ste nieco,stieracie losy,alebo rozne sutaze...o blockovej loterii už fakt pochybujem,ze niekto vyhral.
Ja som vyhrala raz 20tis. Korun, od slovenskej sporitelne, bola sutaz vyuzivat platobnu kartu, vobec som to neregistrovala, kupila som si listok na mhd kartou, skoro som odpadla ked mi postarka priniesla list s vyhrou
Ja som pred 2 mesiacmi vyhrala na pravde krabicu plnenych palaciniek 😀 dcerka sa veeelmi potesila. Minuly rok som za poslanie kuponu z nejakeho casopisu vyhrala parfum PUMA. 🙂
Sem tam vyplnim internetove sutaze, celorocne si odkladam obaly z cokolad alebo keksov.. sem tam si kupim los. Vzdy poviem tim ktori hovoria ze aj tak nic nevyhraju keby sa aj zapojili niekam-ked sa nezucastnis-nemozes NIC VYHRAT! Vyhry niesu casto, ani nejake velke, ale kazda potesi. Takze to nevzdavajte, na kazdeho sa raz stastie usmeje 😉
@sonalove to je ako ten vtip, muz prosi boha aby uz konecne nieco vyhral a boh mu povie aby si konecne KUPIL LOS, 😉
Naposledy som vyhrala min. tyzden DM box (doplaca sa za to 5e), predtym kozmetiku Balea, vonavku z Avonu, cd, hrnček na kavu, uterak a taketo malickosti, no vzdy to potesi. Na FB nikdy nic :D
Najlepsie bolo, ked som kamaratovi nevedela co kupit na narodeniny, tak okrem ineho som kupila 4 zreby, jeden pre mna, jeden muzovi a kamaratovi dva...My sme nevyhrali nic a on 25 eur, tyzden sme sa z toho smiali 😀 Potesilo ho to 😉
@pasteleria V Coop Jednote cca.7 rokov hádžem vyplňené tyketi do krabice,20-30 kusov ročňe,a stále ňič😢
Ja vyhram skoro kazdy rok cosi 🙂 su to sice takr prkotinky - zapajam sa do fb sutazi ale vzdy potesi. Tieto vianoce som vyhrala 50e poukazku v knihkupectve (uplne super vyhra !), Minule vianoce bio stavy v dovere a kozmetiku pre deti. Rok predtym karton sampanskejo v lidli. A este pocas roka mikinu pre dceru. Takze nemyslim ze tich vyhercov vyberaju, na mna sa stastie casto usmeje, lale je oravda ze automaticky komentujem skoro kazdy sutaz
no keby si dala do googlu, niektoré mená, zistila by si, že istý ľudia vyhrávajú stále...
ale to sú už "diagnozy", ktoré sú tým posadnuté a napríklad ak je zdielačka na FB tak to zdieľajú 1000krát aby zvýšili šancu na výhru.