vyhral niekto poslednu dobu?
kupujem zreby a nic.
predavacka mi vravela ze malo vyhier.
Keď otočis žreb a prečítaš si co sa tam píše tak uvidíš aká je šanca na výhru
Znama vyhrala v piatok 1000 a v sobotu 500 hh ale ona si kupuje hadam kazdy den nejake zreby 😅
@viestta pozeram pravepodobnosti skusila som 10 zrebov naraz a ziadne vyherny potom je to odrb lebo nesedi ze kazdy 3-4 vyhrava
@cyberk a na akom :D ja v zivote take nie max 100 euro
@klarissa25 je to aj na nete len ked kupim seriu a ziadna vyhra je to odlb.
Ja som vyhrala pred 2 tyzdnsmi 50€ v plnej penazenke😅
Keby si rozumela poctu pravdepodobnosti, tak by si vedela, ze aj ked kupis 10 zrebov z 10 tisic vydanych a mal by vyhrat kazdy 4. aj tak nemas istotu, ze kupis akurat ty vyherne.
🤦♀️🤦♀️ tu asi vysvetľovanie nemá význam
@viestta ok
@klarissa25 ma a dakujem
Tak ti poviem, ja som pred par rokmi cez koronu kupila ako darceky pod stromcek aj zreby, sme 4, kazdemu 10ks takze 40ks rozne namixovane. Vyhrali sme presne 0. 😆
@sheila121 super
1x 250€ i ak tak max 10€. Ale poznáme človeka čo vyhral 150 tisíc.
Dcéra vyhrala asi 18 eur na jednom 5, 1 euro atď..kúpila som asi 7 žrebov naraz
My sme si namiesto kvetov na svadbu pytali zreby 😀 a teda tyzden sme skrabali poveceroch a dokopy 125,5 eur bola vyhra...ale zazitok vtipny 🤣
@adaluc338 no tak to mali aspon riadny adrenalin :D
raz som vyhrala asi 15€ a to bolo najviac
Ja som vyhrala 5€ maximálne. Ale vždy som si kupovala len prasa v žite 🤣
Moj vzdy vyhral ale odkedy zacal tie zreby vyberat pre mna tak vyhra ziadna 😅 od noveho roka teda zanevrel na zreby 😅
Na Vianočnej lotérii 2 x 50€ a tipose loto 330€ ,veľká náhoda,nekupujeme ani nepodavam pravidelne,možno tak 5-6 x do roka
@sheila121 inak ja som viackrat rozmyslala,ze ake benefity z toho mate, ked predate zreby?( Niekde som citala,ze pracujes na poste, tak si pamatam 🙂
Robila som so zrebmi..z celeho balicka boli vyherne tak 3-4 zreby.. cize nic moc, kedysi sa dalo vyhrat na vianocnej loterii a to uz tiez nieje ziadna slava teda.
Moj bratranec dostali na svadbu asi 100 zrebov a nevyhrali nic
Ja som vyhrala 75e
Pocet pravdepodobnosti a matematika loterii nepusti. Na to aby niekto vyhral sa musia poskladat ti, ktori nic nevyhraju. A okrem vyhier musia zaplatit aj zisk loteriovej spolocnosti.