Ahojte. Vyhrali ste už niečo?
z koláča dieru...
9e 😂
Hej už zopárkrát,ale do 100€,ale určite viac prehrala. U mňa je to taký kazdomesacny rituál po výplate.
@angela85 ale to asi nepodavas jeden riadok ze? 🙂
Aj ja raz 23 a potom 12. Ale vo výsledkoch je písané že koľko Slovákov vyhralo. Myslíte, že je to klamstvo?
Ja 11 euro, podávam jeden riadok za 2 eurá každé žrebovanie
@darina77 a vyhrala si lemn raz? ci catejsie vyhravas?
to ja si radsej kupim sem tam nejaky zreb. tam mam vacsiu sancu, ze sa mi vrati aspon to, za co som ho kupila 😀
Poznala som chlapa, ktorý vyhral 70 miliónov. Vtedy boli ešte koruny. Okamžite dal výpoveď v práci. Viem, len toľko,že hneď po ňom vystartovala mafia,žiadala výpalné. Potom riešil ešte dcéru,lebo k sebe pritiahla všetky individuá.
Ked si pozriete tie štáty kde sa vyhravaju najvyssie sumy tak su stale na prvych miestach bud Nemci, Fini, Svedi alebo Poliaci. Akoze chapem, ze je tam omnoho milioniv viac ludi, ale akonahle ide o nizsie sumy tak su tam len Slovaci. U nas vyhra niekto vysoku sumu raz za 5 rokov.
@bublinka1426 asi dvakrát 10 a 11 eur. A stávkujem asi rok
@darina77 fu dost zle. tam asi moc velka sanca neni
@kosicanka2018 hej vsimla som si vedu tusim Nemci
@kosicanka2018 Tak pre Nemca minut peniaze na cely tiket,nie je az taka strata.
@niekto2hy no to je pravda. Takto som nad tym nepremyslala.
Asi 100€ :D ale hodil som tam cca 1500€ ( za 3 mesiace cca :D ) ja to beriem len ako srandu, viem že šanca na vyhru je 0.000000001% .. kolega s tym začal ako preteky, kto skor vyhra. :D .. ale zaklad je minat len peniaze ktore nepotrebuješ a nebudu chybat..
max 20 euro.