Ahojte, prišiel mi email, že som vyhrala balíček pobytov zdarma.. bla-bla-bla..
Keď som vyplnila formulár, teda doručovaciu adresu, veď človek nikdy nevie, že? 🙂 tak to odo mňa vypýtalo 12e, akože manipulačný poplatok a že po zaplatení tejto sumy mi príde poštou tá poukážka na pobyt. Už sa mi raz takéto stalo, a tiež som nezaplatila, neverím tomu, ale predsa, zaujíma ma, čo by sa stalo, keby som zaplatila. Či by mi fakt niečo poslali. Máte s tým skúsenosti? Čo sa deje ďalej? Skúsim hodiť link na stránku, ale neviem, či ho zobrazí
http://www.eurorest-net.com
@seemani myslim ze je to legalne a aj by ti nieco poslali, lebo mne take doslo tiez ale len za 9e 🙂 aj som chcela kupit lebo dost cestujeme po slovensku ale potom som docitala v mikro pismenach ze "ubytovanie" mas sice zadara, ale len v terminoch co hotel poskytne + musis dokupit fullpenzie a podobne priplatky takze v podstate to zadarmo a ani lacne nebude.
Hotely maju reklamu a ludi, portal ciste lowky a popravde vela ludi nedocita do konca a ked potom zisti ze ma za 4ludi doplatit za vikend 100e tak okasle 12/9eur za registraciu
mne to tiez prislo meilom hned som to vymazala
@seemani presne ako pisala eeffka, dostanes kupony, ale iba na urcite terminy a s tym, ze si musis na vsetky osoby dokupit minimalne polpenziu.. a zvycajne, kde si zratas, kolko by si za to zaplatila, tak za to najdes aj ubytko so stravovou a v termine, kedy chces ty a nie kedy oni maju mrtvu sezonu v hoteloch. 😉
čudujem sa,že ešte vždy sa nájde niekto,kto skočí na podobný odrb 😉