Ahojte, vyhrala som jeden balicek ina IG. V odpovedi od firmy bolo,ze dopravu si platim sama podla vyberu.
Je to podla vas ok,ze pri vyhre si plati vyherca dopravu,alebo nejaky podrazik to bude? Vdaka za odpoved
@optame tak závisí od toho, z akej firmy alebo od koho si vyhrala. Či je ten profil overený alebo nie. Takto ťažko radiť. Mne sa raz stalo, že som vyhrala vec, ktorú som si mala prevziať osobne. Keďže som sa medzičasom presťahovala, navrhli, že mi ju pošlú, ale dopravu si musím zaplatiť sama.
pokial Ti nepride link cez ktory mas tu dopravu platit, tak by to malo byt ok. aj ked je uletene, ze niekto urobi sutaz a Ty mas potom platit este par eur postovne. ale tak doba je tazka, vsetko je mozne 😀
Podvod.
a platba dopravy previeha prevodom na ucet? posli prinstcreen
Mne by to bolo maximapne podozrive a vsetko by som preverovala. Skor to tipujem na podvod.
@optame Vyhrala som už dosť vecí a nikdy nikto nepýtal za dopravu. Maximálne sa platí daň z výhry ak je to vec za cca 400€. Toto je už starost usporiadatela a on sa ma postarať o dorucenie výhry.
Ja som vyhrala uz vela veci na FB, poukazku na knihy, kozmetiku, vonavku, Bio stavy, oblecenie a kadeco. Nikdy som ziadnu dopravu neplatila, cosi mi dokonca aj kurier doviezol.
napiš im, že ok, nech sumu poštovného dajú na dobierku a pri prevzatí balíka to poštovné zaplatíš
Nič by som neplatila.
Neverila by som tomu.
A co je to za firmu? Gugl poznas? Co si si o nich nasla?
@optame My sme tiež vyhrali tie vitamínové cukríky väčšie balenie, čo sa bežne predávajú v lekárni. Podmienkou bolo zaplatiť do dopravu 1,99 eura. Muž má presvedčil, že to dá oplatí, tak sme prevodom z nášho účtu zaplatili dopravu na účet, ktorý nám tiež poslali. No málo to jeden háčik, lebo v podmienkach sa nachádzalo, že sa zároveň zaväzujeme na odber týchto vitaminovych cukríkov na ďalšie obdobie. No samozrejme už si to musíme platiť.
Jednoducho pravidelne by nám posielali každý mesiac jedno balenie.
Tak sme im písomne zrušili ďalšie dodávky.
Našťastie to zabralo a už si dávam pozor na "zadarmo"
@optame pošli ten link čo to je zač.
V podmienkach súťaže bolo uvedené, že platíš za prepravu?
Pozri si web stránku firmy píšu ti z ich mailu?
Poslali ti číslo účtu kde máš zaplatiť poštovné?
Ak chcú od teba číslo karty, môže to byť podvodná výhra, ty im dáš kartu a oni s ňou budú nakupovať. Tu sú príklady podvodných výhier.
nikdy ked som vyhrala som neplatila poštovne to je podvod.
Autorka mi posĺala link do spravy a je to v poriadku. Jedna sa o testovanie produktov a postovne sa plati prevodom na ucet alebo dobierkou.
@optame neviem, aké podmienky sú uvedené v súťaži, ale ešte som za žiadnu výhru neplatila poštovné.