Zaujimalo by ma ci ste niekto vyhrali v blockvej loterii alebo poznate niekoho kto vyhral.zaujimalo by ma to pre to ,ci sa to oplati tam tie kody davat.
nic 😀 a to som mavala dost slusne mnozstvo 😀
Nič a nepoznám nikoho, kto by vyhral. Dokonca nepoznám nikoho, kto by počul, že nejaký známy vyhral. 😠 Začínam mať pocit, že je to celé nejaké podozrivé. Osobne poznám minimálne troch ľudí čo vyhrali väčšiu sumu na športke, ale na bločkovej fakt nikto. 😖
Pekne si napracu pokladne uradne zz toho 😀
Ja tiez o nikom neviem ani som nepocula o nikom
ja tiez nie
Ahoj, kamoska vyhrala auto vo februári.
nik 😲 😲 😲 z môjho okolia
@83lenka83 to vazne? 😲
@bibinka379 ano vyhrala auto len bohužiaľ nema vodičák ona ani jej priatel ale začali si ho robit v apríli tak koncom leta už budú brázdiť slovenské cesty s novým zihadlom 🙂
@83lenka83 no pekne,tak sa podarilo teda aspon niekomu 🙂
už som do bločkovej lotérie zaregistrovala pekných pár bločkov ... chcem sa opýtať, počul už niekto o niekom kto by vyhral v tejto lotérii? Nie je to celé len nejaká sranda a v skutočnosti nikto nevyhráva?
Je nedela. Zas som zaregistroval, teraz iba osem bločkov. Doteraz najmenej. Registrujem týždenne tak 50, niekedy 80, a už aj 100 bločkov. Odkedy táto lotéria funguje. Zatial žiadna výhra, a trochu oneskorene začínam už aj ja neveriť.
ja som napríklad vyhral 100€ .. pred vianocami .. potešilo 😉
v tej dobe som mal podaných asi 500 bločkov.. teraz ich mám podaných 860 kúskov.
ja mám z toho taký pocit, že do toho zlosovania idú len bločky s vyššími sumami.. žiadne rožky v supermarkete.. tam oni nepotrebujú robiť daňovú kontrolu.. ten môj bol cca. 400€ za nábytok..
vtedy ma to celkom nakoplo.. ale teraz už zasa strácam ilúzie ☹
Wow, pri takomto množstve bločkov sa ani nedivim, ze nikto nepozna nikoho kto vyhral. Ved len nas tu, desat ludi co podava a uz je to mnozstvo podanych blockov velke, ked vyzrebuju len tych par co vyzrebuju, tak sa uz vobec nedivim. Ale asi sa na to aj ja vyprdnem. sance su minimalne....
Známej rodičia vyhralia este na začiatku auto.. Myslím, že to bola kia 🙂
My máme známeho, ktorý vyhral ešte minulý rok.
V bločkovej lotérii si nikto nevyzdvihol tri autá a tisíce eur | TVnoviny.sk
www.tvnoviny.sk/.../1741060_v-blockovej-loterii......
Prečítajte si, koľko Slovákov „zarobilo" na bločkovej lotérii v roku 2013. ... získať finančné prilepšenie v 1. šanci alebo vyhrať auto a iné vecné ceny v 2. šanci....
Takto to kedysi vypisovali, ale teraz uz ani nenapisu, co, kto a ako. Podla mojej iluzie, je v tom podvod ako byč. A ta vyskerena tvar na uvodnej obrazovke, asi vlastni tie auta, čo si ludia ´´vraj nevizdvihli , , v loterii. 😅
ja tiez regitrujem blocky uz dlhsiu dobu a stale nic ,dnes som pisalo do tipodu ci este to regitrovanie je aktualne,lebo som uz dlhsi cas nic o tom nepocula
Ale rada by som vyhrala aspon 5000 e-Pomohlo by to
ahoj. my dávame od začiatku, čo bločková trvá a zatiaľ sme nič nevyhrali. Mňa tiež zaujíma, či niekto vyhral? Maja.