Vyhradené parkovacie miesto

labelo
19. jún 2014

myslite si,že dost mladá dochodkyna ,ktorá má podla nej obrovské problemy s chrbticou až také,že berie invalidný dochodok a je nezamestananá može mat vyhradené parkovacie miesto aj napriek tomu,že každodenne chodi na prechádzky na 13 cm štekličkách a zjavne viditelne žiaden problem nemá :D,kurna nemám kde zaparkovat pred vlastným panelakom a toto ked vidím ma irituje 😀

mawka
19. jún 2014

@labelo no tak to by nasralo aj mna. ved uz ta kombinacia straaaaaaaaaaaaaasnych problemov s chrbticou a steklov, no fuuuuu 😠

monicm
19. jún 2014

@labelo hold,známy lekár a dobré divadlo robia svoje 😠 😠 😠

klincek
20. jún 2014

@labelo bohuzial moze, ale myslim, ze miestny urad uz velmi na vyber nema..problem je u toho, kto jej vydal posudok, na zaklade ktoreho ju uznali invalidnou. mimochodom, takychto lekarov aj "pacientov" by som osratou metlou nahnala na tie najhorsie verejnoprospesne prace, aspon na pol roka 😠

labelo
autor
9. aug 2014

no už som zase vytočená,tak každy sme mali pred bytovkou take svoje miesto nie platené,ale akosi to fungovala,že každy zaparkoval no to svoje oblubene 🙂 vždy aj ked niekedy s problemom sa dalo zaparkovat a teraz si sused kupil nove auto a že to stare zerzavé pomaly nepojazdné si necha a naparkoval si ho presne na to miesto kde stavam ja /viem,že to nie je moje platené mieto/,mám dost velké a dlhe auto, tak som tam ani ja nikomu nezavadzala a ani nikto do mna nemusel narazit,tak som ho poprosila či by si nepreparkoval hlavne z tých dovodov,ktoré uvádzam, ved to jeho stare može stat kusok vedla kde nikomu nezavadzia,ale nie ani náhodou nepreparkuje,tak už tam stoji jedno naburane odparkovane auto uplne cudzie a teraz toto jeho 😒 a s tým novým príde a zaparkuje na dvoch parkovacích miestach,nechapem akí su ludia v dnešnej dobe bezohladní,neustupčiví...
teraz parkujem,tak,že ked nejake auto ide von z parkoviska mam strach,aby mi neškrtlo o moje lebo je tam uzky preistor a to ešte predkom stojim na trave...tak to každý den chodim kontrolovat 😀

klincek
11. aug 2014

@labelo to naburane odparkovane cudzie nahlas na miestnom urade ..uvidis, zmizne vcelku rychlo. teda za predpokladu, ze nema znacku. to iste plati aj pre susedove stare auto. ak je to stary nepojazdny srot, resp. to nema znacku z akehokolvek dovodu, nema to co hladat na ulici. uvolni sa miesto na parkovanie inym.

zuska_bluzka
11. aug 2014

@labelo tak ako hovorí klincek, plus ak "pán" sused parkuje cez dve parkovacie miesta s novým autom, tiež by som volala políciu, milý pán sused dostane pokutu a nabudúce si snáď rozmyslí ako bude parkovať...

labelo
autor
11. aug 2014

@klincek to naburane odstavene auto má značku,a stoji totzam už dlho aj mám kamoša policajta a on povedal,že s tým sa nedá nič robit 😒

@zuska_bluzka ešte som zabudla dopisat,že to miesto,ktore mi ostalo a parkujem tam je pod stromom a každý den mi pribudne nové h***o lebo tam imrvere vysedavaju vtáci,ale včera som sedela za oknom a vyčkala som kedy milý sused svojim novým autkom odišiel a išla som si pekne preparkovat,teraz nejaký čas nemusim používat auto,tak tam bude stat a večer sused prišiel a nič ine mu neostavalo ako zaparkovat pod ten strom,tak mu prajem velmi vela a velkých h****n 😀 ked je taký....

klincek
11. aug 2014

@labelo ale da. v BA urcite, u nas uz tri take odpratali 😉. po nahlaseni z mestskeho uradu majitelovi poslu vyzvu, aby auto odpratal do v konkretnej lehote, a ak sa nic neudeje, postara sa o to m. urad. zatial to vzdy vyriesili sami majitelia. za pokus to stoji.