Výhra o najkrajší obrázok podvodom

16. feb 2024

V milion skupinach mi vyskakuje ako jedna pani zobre hlasy, aby ludia hlasovali, ze obrazok jej dietata je najkrajsi. Kazdy den dava nove statusy na roznych strankach. Kedze tu osobu mam v priateloch, tak zapnem fb, a same jej statusy- prosim dajte hlas. Ja v tej sutazi nie som, ale takto podvodom a zobranim vyhrat mi pride divne. Je podla Vas vyhra o najkrajsi obrazok v sutazi na fb zobranim hlasov spravodliva?

pribinak
16. feb 2024

No veď ty svoj hlas dať nemusíš a ani nikto. Je na každého rozhodnutí či dá alebo nedá hlas za ten obrázok

A áno, je to otravne

jamimo
16. feb 2024

také víťazstvo by ma ani netešilo 🤔
Ak mi to niekto náhodou pošle do mailu, ignorácia. Vybavené 😉

vyrovnanaosoba
16. feb 2024

Mne párkrát prišlo aj tu do ss nech dám hlas, aj konkrétny popis. Ale ja som zahlasoval za obrázok, fotku ktoré sa mne páčili, nie ktoré ona nadiktovala.

syslik81
16. feb 2024

vzdy to tu bolo a vzdy bude... niekto ma velku rodinu a niekto nie a tak tiez chce mat sancu na vyhru .. ved nenuti doslova ,ze musia zahlasovat..len poprosila a to ci uz das hlas alebo nie je na tebe

vyrovnanaosoba
16. feb 2024

@syslik81 ja mám vždy smolu či na FB, Instagrame, lebo tam nemám vôbec nikoho, ani vlastnú rodinu, mám to na iné účely, nie na písanie 😀 a niekedy mi je to aj ľúto, lebo sú tam súťaže, že zdieľaj a označ 5 priateľov, atď 🤣

alickapusinka
16. feb 2024

Nie je to náhodou pani čo pýtala hlas a čím viac hlasov nazbiera tak bude mať syn na rehabilitácie. Ja som takej dala svoj hlas. Nakreslil nejaký obrázok a bolo tam viac obrázkov a pod tým bolo napísane že hlasovaním bude mať ten chlapec na rehabilitácie peniaze.

autor
16. feb 2024

@alickapusinka ma dceru

alickapusinka
16. feb 2024

tak to potom nebude to tiež podobný princíp bol na facebooku ale to trebalo pre chlapca rehabilitácie. Tak TY o inom píšeš.

katka2602
16. feb 2024

Už je aj tu, ide o obrázok pizze?

mikadooo
16. feb 2024

V čom sú prosím ťa hry na Facebooku spravodlivé? 🤣 Naozaj si myslíš, že tam príde niekto úplne cudzí, náhodou rozklikne tú stránku, pozrie si obrázok po obrázku a potom kliknie na ten, ktorý sa mu najviac páči? Kto ste toto niekedy spravili, ruku hore! Lebo ja hlasujem vždy LEN v tom prípade, keď ma nejaký známy poprosí daj hlas sem a sem...

rachel36a
16. feb 2024

Kopu ludi dava taketo statusy...aj mne obcas pride od niekoho... Ked chcem tak podporim. Ked nie ignorujem.

macekovam
17. feb 2024

udaj ju.. nedaruj jej to... to decko nemooozeee vyhraaat.. je to nespravodliveee...je jedno ze ju mas v priateloch... udaj juuuuuuuu

autor
17. feb 2024

@macekovam daj sa liecit, pomoze ti to

luccija
17. feb 2024

Premotivovana mama

macekovam
17. feb 2024

ty nebud anonymna...

autor
17. feb 2024

@macekovam A ty nepis take hluposti, ako mam niekoho udat. Ten tvoj text vyznel, ako od niekoho, kto potrebuje psychiatra. Uplne si ta viem predstavit, ako si usla z blazinca a pokrokujes, udaaaj ju, udaaaj ju. Lieky ti pomozu. Drz sa.

autor
17. feb 2024

@macekovam pokrikujes

macekovam
17. feb 2024

ty nepokrikujes ale poza chrbat ,,štiipeš.. to si priatel ked malemu decku zavidis ze by mohlo vyhrat?

autor
17. feb 2024

@macekovam Ja zavidim dietatu? Spamataj sa. Ani neviem, co je vyhra. Mne len pride nespravodlive takto podvodom vyhrat. Kazdy den status, dajte hlas pise ta matka. Nikde som nepisala, ze mi je ta osoba priatel. Ale ze ju mam v priateloch na fb, to pomenovanie na fb som nevymyslela ja. Ale zbytocne ti to pisem. Ty aj tak nevies pochopit co pisem. Nevies porozumiet pisanemu textu.

macekovam
17. feb 2024

ved ona ,,prosi,, priatelov o lajk... mozno kazdy tak funguje...ked niekto sutazi tiez si pyta cez obrazovku hlas.. a ty mu ho bud das alebo nie.. kolko mamiciek prosi o lajky pre svoje deti.. aj tu na ploche som neraz videla...kedy je to ok a kedy uz nie?

lalenka33
17. feb 2024

Nereagujem na taketo prosby lebo mi to príde nefér voči iným deťom, ktorých rodičia to nerobia.
Robím to, len keď prosí napríklad mesto, škola, útulok ako organizácia a súťažia proti iným organizaciam.
A teda mimo tému, ale ja mam medzi priateľmi na fb len priatelov. Nechapem, načo si niekto pridá a do priatelov ludí, o ktorých sa vyjadrí, že niesú jeho priatelia. O ľuďoch, ktorý majú na fb tisícky ,,priateľov", ktorých nikdy nevideli alebo ich videli raz za život si myslím, že sú mimo.

princezna_bosorka
18. feb 2024

robi sa to takto casto (podla mojich skusenosti vyhra vzdy ten, kto si spravi lepsie promo, nie ten, kto ma lepsiu fotku). Zazila som jednu sutaz, kde sutazili prevazne deti (slo o najkrajsie vlasy, sutaz s rozpravkou zlatovlaska) a vyhrala asi 25 rocna baba s takym biednym chmyrim na hlave. Sme s kamoskou skonstatovali, ze musela prosikat o hlasy vsade mozne....