Ahojte, priatel si spravil herný účet na občiansky jednej známej. Samozrejme s jej dovolením v tej dobe. A ďalší jeho kamarát hral na jeho úcte automaty a vyhral tam nemalú sumu. Ibaže ten účet je písaný na jej meno, keďže cez jej občiansky bol vytvorený. Ale bankový účet v tom učte je môj. A kamarát tie peniaze chcel poslať na môj účet no neschválili mu to keďže je to nemala suma. A tie peniaze vie vybrať len ta osoba na ktorú je robený ten účet. A to je tá priatelova známa ktorú nevie nikde nájsť, nevie o nej nič. Takže jeho kamarátovi napadlo že to sfalsuje. Prepise meno a … Viete si to asi predstaviť…. Keďže tie peniaze sú jeho akurát to dievča nevedia nájsť aby s nimi tie peniaze šla vybrať. A moja otázka znie keďže je tam moja banková karta na tom hernom úcte. Môžem mať z toho problém? Alebo skôr to len odmietnu a nič z toho nebudem mať ? Priatelov kamarát presviedča že by som z toho problém určite nemala že nie je to úradná listina… Čo si o tom myslite ? Prosím píšte len tí ktorí sa do toho rozumiete ďakujem. Podľa mňa to tak celkom neo je keďže ide o falšovanie preto s tym podstate ani nesúhlasím 🙂
@nelca0510 priatel automaty nehraje mame spoločne peniaze takže viem o všetkých pohyboch takže priateľa tu neťahajte keď neviete ako to je. Kamarát bol upozornený aby cez ten účet alebo cez priatelov účet nehral lebo nebudeme mu stále posielať peniaze z našeho úctu bolo to otravne keď chce hrať mech si hraje na svojom. No nepochopil to…
Je tam tvoja karta s cudzí op, čiže z toho mi vyplýva, že jediná tak budeš postihnuteľná ty, ako podvodník. Či hral Maťko, alebo Kubko. Ako dokážeš, že ti niekto dal dobrovoľne op a nejak záhadne keď vyhráte, neviete o tej dotyčnej osobe nič?
Alebo bude postihnutý ešte lepšie ten, na ktorom mobile sa to všetko odohralo, mobil kde je aplikácia a údaje z op a účte, ale ani op ani účet nie je jeho.
🤔
@vyrovnanaosoba nie nevedia o nej nič. Nemá ani fb nevedia jej bydlisko akoby sa prepadla pod zem Presne o tom hovorím len som chcela počuť aj druhych názor. Keďže som bola presviedčana o opaku a môj priatel tak isto.
Je dost mozne, ze tam zistia nejake porusenie pravidiel a k peniazom sa nadobro nedostane. Bez tej znamej s tym myslim nepohnu.
Pre gamblera, ktorý musí mať účet na cudzie meno to je ako osud, že vyhral.Podivni kamaráti a podobne machinácie.Preco nemal založený účet na svoje meno??lebo je gambler
@luccija Mal aj na svoj. V dobe keď hral tak si vytvoril účet na občianky ichych ľudí samozrejme tí o tom vedeli. Robieva to veľa gamblerov že si vytvárajú takým spôsobom účty aby mali free spiny a neviem aké to má ešte výhody.
Dobrý deň riešila som toto isté, mala som peniaze na tom účte, a bolo to na meno niekoho iného, napísala som na papier žiadosť o zrušenie účtu a nový Iban, do pár dní mi zrusili účet aj poslali peniaze na ten iban ktorý bol v tej žiadosti, bol to Tipsport, a účet nebol na mňa😊Skúste
@natalll nepýtali od vás overenie úctu ?
@natalll alebo výpis úctu ? Lebo od nás to žiadajú
No hlavne sa od toho úplne dištancuj.
@natalll predovšetkým ďakujem skúsime to takto
toto cele je riadna cernota. nabuduce rozmyslaj, kym sa do niecoho takeho zapleties. nie je to nahodou tak, ze tu zenu "nevedia najst" len preto, aby si nepytala podiel z tych prachov? a ano, za urcitych okolnosti falsovatel moze byt potrestany 1-6 rokmi odnatia slobody, nemusi to byt len uradna listina. a aj keby si vedela dokazat, ze tie prachy nemali byt pre teba, tak ti stoji za to chodit po sudoch a vysvetlovat to tam? 🙄
@kiwi3 co tu píšete keď ja s tým nemám nič. A nie bola to bývala fetacka takže boh vie kde viazne ci ešte vibec žije keď to chcete vedieť.😉 Nedomyslajte si prosím vás keď o tom neviete NIČ. Ja to osobu nepoznám nikdy som ju nevidela. Ja som nehovorila že to chcem falšovať ja! Jasne som napísala že nechcem mať s tým nič spoločne a chcem počuť názor ľudí co si o tom myslia. Tak neviem o čom vám ide asi máte potrebu rýpať do ľudí
co mas s tym spolocne? no asi to, ze na tvoj ucet pridu peniaze, ktore nie su uplne koser, kedze tam bude falosny podpis. myslis si, ze ked na mna zautocis, tak sa z toho vyvinis? to co je za rozmyslanie? ci kamosi gambleri, ktori si potrebuju poziciavat obciansky od fetacky... aha. uz viem. napisala som ti len to, co si sa pytala. hrozi ti za to 1-6 rokov. to je cele. cau.
@kiwi3 tie peniaze tam neprídu kým to ja nedovolím. A máte pocit že som to dovolila ? Písala som tu niečo také ? Dovi
mám pocit že na mk sa človek nemôže nič opýtať bez toho aby sa nenašla taká dotyčná osoba ako ste vy ktoré vie všetko a potrebuje si to takým štýlom dokazovať. Žasnem
Určite si nedaj posielať peniaze na tvoj účet....lebo na koniec z toho môžeš mať problémy práve ty. Z účtu kartu odstráň a už sa nedaj do takýchto vecí zatiahnuť.
Dotyčný nech si túto situáciu rieši sám bez teba.
Jediná normálna cesta je kontaktovať majiteľa účtu (ich kamarátku) a tak sa k peniazom dostať. Všetko ostatné môže byť problém (omnoho väčší ako si myslíš).
@tamitamitami presne to chcem urobiť. Určite by som nedovolila niečo take. len som chcela počuť názor druhých a nie útočne komentáre na mňa
a hlavne to ukázať dotyčnému že nie som jediná ktorá ma an to taký názor…. A že sú tam iste rizika ktoré by som si zlizla ja 🙂
@autorka si fakt v skvelej spolocnosti🤦
Keď vytvoril účet, na jej OP, tam je i jej adresa. Skúste ju vyhľadať cez policajtov. Nepoviete dôvod ... len ste ju dávno nevideli
ako ti radí.. @tamitamitami
@stanislavicenka O mojej spoločnosti viete veľké H… 😀 Neveite ani o mojom živote a dovolite si podľa toho súdiť 😀 Nemienim niekoho presviedčať o pravde akože kde sme 😀
@isis234 už som písala tomu známku čo vyhral tie peniaze aby zrušil účet ako mi to radili vyššie…
@marca12 podľa mňa ajtak z toho nič nebude už len kvôli tomu že určite tam budú pýtať údaje ktoré on nemôže podložiť. Toľko toho. Šlo mi len o to aby som mu ukázala že nie je to sranda a márne ma presviedča a podstate je to jeho problém že hral na úcte o ktorom sme ho upozorňovali aby tam nehral kvoli tomu že nás otravuje s tým aby sme mu poslali peniaze ktoré by vyhral… Keby som vedela že na ňom hraje tak poviem priateľovi aby zmazal ten účet… A nič z toho sa nestane. A boli by sme všetci spokojní
Síce ti neporadim,ale ďaleko od takých "priateľov". A z toho účtu okamžite kartu prec