Ahojte,zapojila som sa do súťaže ohľadom lístkov do zoo.Dnes mi prišla správa že som vyhrala len mám zaplatiť 1 euro ako poštovné že mi to pošlú domov.Len treba tam zadať údaje platobnej karty.Moze to byť podvod?Nerada zadavam údaje mojej karty,predsa človek nikdy nevie kedy to niekto zneuzije.
Prečo by chcel od teba údaje z platobnej karty ??? Pre boha ľudia naozaj ste takí hlúpi?
Číslo karty nikam nedávaj, keby si vyhrala rovno ti to pošlú.
@klarissa25 Píšem hore že mám zaplatiť poštovné tých lístkov.A nie nie som hlúpa veď som nezadala nič žiadny údaj.
Keby si niečo vyhrala tak ti zavolajú ze si máš pre lístky prísť alebo by si vypytali adresu a poslali na vlastné náklady. Toto je odrb jak vyšitý
a keby si aj mala zaplatiť poštovné tak načo sú im údaje z tvojej karty? určite podvod, nič nikam nepíš a stránku nahlás
A keď máš akože zaplatiť euro načo by niekomu boli údaje z tvojej karty ??
aj mne to prišlo 😂
Teraz som prečítala že za poštovné. No je to divné, výhru si väčšinou človek vyzdvihne alebo posielajú oni na svoje náklady. Nahlás stránku
Podvod
To mate tak keď sa zapájate do kadejakých súťaží na fb na stránke ktorá funguje týždeň 🤦♀️🤦♀️
Napíš sem ten link zo správy. Skontrolovala si číslo alebo email odkiaľ to prišlo?
Výherné lístky sa dnes dajú poslať elektronicky.
Tá súťaž bola naozaj na oficiálnej stránke zoo alebo si klikla na nejakú reklamu?
@klarissa25 Zapajam keď tak raz za rok do nejakej súťaže ináč vôbec.
@maranco Áno bola to na oficiálnej stránke zoo.Ale už to je jedno, jednoznačne išlo len o podvod.
Určite to nebola oficiálna stránka zoo...
Naozaj sa čudujem, že na toto sa musí jedna dospelá osoba vôbec pýtať 🙄
@klarissa25 mohla byť. Tiež som sa raz zapájala do jednej sútaže o tetovanie na ofic. stránke a všetkým zúčastneným začali chodiť správy z fake profilu, ze vyhrali len treba kliknúť na nejaký link.
nemyslim si, ze to bola oficialna stranka zoo, ale sa len tak tvarila. a naco by boli niekomu tvoje platobne udaje? bez urazky, ale kazdy den vidim minimalne jednu takuto "sutaz", kde su stovky/tisicky komentov, ako ludia chcu vyhrat vseliake domy na kluc, karavany, bazeny a co ja viem co. Ved clovek s IQ nad hodnotou izbovej teploty musi vidiet, ze to je podvod. nepoviem stari ludia, ktori nemaju moznost si zistit veci/suvlosti a nevyrastali v dobe internetu a smat phonov, ale ze tomu naletia mladi ludia ma neustale dokaze prekvapit..
Podvod
Pridaj sem tú správu a link že sa naň lepšie pozriem
@ivanaks ešte zvyknem posielať hlásenie aby boli zablokované stránky, sobotňajšiu https://vub-prihlasenie-sk.com/ už zrušili
@klarissa25 tieto podvody takto robia na oficiálnej stránke sa zucastnis sútaže a ľuďom z komentárov začnú chodiť správy že vyhrali ale treba údajez karty . Vždy je ta podvodná stránka o nejaký znak zmenená v názve, že si to ľudia nevšimnú.
Podvod, nikomu nedávaj údaje z karty!