Výhra a prezentačná akcia

lenkagol
24. jan 2012

dievcata minulý týždeň mi volala jedna pani a sľubovala že mi dá veľmi krátku anketu o preventívnych prehliadkach. anketa pozostávala z asi 2-3 otazok , bola ozaj sekundova a v zavere mi pani povedala ze sucastou toho ze som jej na anketu reagovala moze byt vyhra ak ma vyberu....no a dnes mi zas ta pani volala ze ma vybrali, teda ze som sa stala vyherkinou nejakych vankusov a paplonov v hodnote vyse 400 eur, ale ze jedinou podmienkou aby mi ich odovzdali je , ze urobia u mna prezencnu akciu koli ich reklame a ja musim zohnat 4 dospelych ludi.....potom mi vyhru odovzdaju a aj nejake 3 darceky......stretli ste sa uz s takym niecim niektora? mne sa to nejak nevidi, uz len to ze som vyhrala prave ja s pomedzi tolkych ludi🙂))) chcela by sopm poznat vase nazory alebo skusenosti ak mate s niecim podobnym...dakujeeeeeeem

ikke
24. jan 2012

@lenkagol to nie je vyhra, to je vydieranie 😝 🙄
skusenosti sice nemam,ale minimalne by som si ich overila niekde v obchodnom registri a v centrale firmy, aby mi doma po takejto samopozvanej navsteve neostali prazdne pancuchy a poprevracany nabytok... 🤐

jaminama
24. jan 2012

...my sme mali už doma - vlastne ešte u maminy dve prezentácie. Tiež sme museli mať pozvané dva páry...Jeden krát mamina dostala prikrývku z ovčieho rúna a druhý krát taký menší robot. Museli sme počúvať dve hodiny prezentáciu a potom sa nám predajca snažil nanútiť výrobky, ktoré prezentoval 😠 ...Ale keďže sme nechceli nič kúpiť, tak sa mu stále od nás nechcelo ísť preč ☹ , a skoro sme ho museli vyhnať 😉 ...a keď odchádzal bolo na ňom vidno, že je nahnevaný, že nič nepredal 😀 (ale už do telefónu sme vraveli, že nič kupovať nebudeme). A teraz mi podchvílku nekto volá, že som vyhrala, ale hneď na začiatku ich schladím, že pokiaľ ide o prezentáciu, tak nemám záujem 😝 , tak zdvorilo poďakujú a položia. A ešte moja mamina bola raz tiež na prezentácii a sľúbili jej už neviem presne čo-tuším matrac, ale dostala poukaz na zľavu, ak si ho kúpi 😒

len.petra
24. jan 2012

@lenkagol určite si od toho nesľubuj žiadnu výhru, pretože nič nie je zadarmo.. najmä nie u "predajcov" tohoto typu. Budú Ťa tlačiť do kúpy hovadín a potom ...mooožno... niečo dostaneš. My sme tak "vyhrali" dovolenku, hrnce a masážne niečo.. Nestálo mi to za to, aby som tri hodiny počúvala chvály na šmejdové výrobky a superlatívy na apartmány na kanároch 😠

lucia375
25. jan 2012

Podobne ako píše @jaminama. Tiež som raz súhlasila s prezentáciou. Tiež som nejaké 2 - 3 hodiny počúvala vychvalovanie nejakého super vysavača alebo čo to bolo. Nekúpila som to. Stálo to v tej dobe asi 60 - 70 tisíc korún. A ten predavač bol taký nahnevaný, mormálne ma obvinoval že nemyslím na svoje dieta, že som zlá matka ked nechcem takú užitočnú vec. Darček som síce dostala, bola to špeciálna protialergická prikrývka ale prezentáciu nikdy viac. 😝