Prosím vás odporučte operátora ktorý má výhodné dáta (stačí len čisto dáta nemusí byť aj paušál). Mám 4ku 20€ na mesiac a neviem koľko GB dát že stačí nám aj keď pozeráme filmy ale pokrytie je neskutočne mizerne. Keď cestujem internet nemám takmer vôbec. 20€ už tak mi príde za to veľa. O2 mi dávnejšie ponúkalo niečo podobné ale cena bola vyššia. Aktuálne neviem. Ďakujem
@cocolino234 ja som z O2 odchadzala prave kvoli pokrytiu. Cista katastrofa. Stacilo ist kusok do kopcov a ani tuk. Boli sme s detmi v švp a signal ziadny. Kolegyne u inych operatorov v pohode.
@benit ja som zo stredu slovenska, denne chodím cez množstvo tunelov a nikdy sme nemali problém s pokrytím. Určite budú odlišnosti podľa toho v akej časti sa nachádzate. 🙂
Radosť.. 20€ a neobmedzené aj dáta aj volania aj sms. Pokrytie ma ako o2 čiže celkom slušne.. Mne sa ešte nestalo, žeby mi vypadol signál.
Ono si velakrat staci nastavit v telefone kvalitu siete na 2/3g a zrazu siet ide baby
@sszuzu8 O2 radosť, ceny trošku nižšie ako vo 4ke, pokrytie topka, nemám problém ani v hornatých oblastiach a majú aj balík za 15€, ktorý obsahuje len neobmedzené dáta.