Vyhodila som zaplatený šek

charluc
17. jan 2014

manzel platil na poste sekom a peniaze nedosli tam kam mali a prisla mi upomienka ,ze mam uhradit aj penale a aj dlznu sumu,ja som sek omylom vyhodila a nemam ziaden dokaz,ze som platila a ani presny datum kedy to bolo,neviete nahodou ako by som zistila nieco viac napr.cez postu ??platilo sa na poste,dakujem

sisaha
17. jan 2014

@charluc mozes skusit spisat reklamaciu na poste a aspon orientacne datum uviest.. mohli by to najst.. Vies, niektore firmy skusaju ci ludia seky odlozia...

sisaha
17. jan 2014

@charluc a preto vzdy platim vsetko cez ucet.

charluc
autor
17. jan 2014

@sisaha no ved prave !!len ja si inak odkladam vsetko ,ale tento ako naschval som musela vyhodit pri triedeni uctou ☹ dakujem skusim este na poste nejak !!
@sisaha asi zacnem aj ja a dam cez ucet !

sisaha
17. jan 2014

@charluc skus.. oni si tiez ustrizky archivuju.., ked im povies aspon orientacne v ktorych dnoch...mozno to bude za pooplatok, ale ak to bola vacsia suma, ktoru manzel platil, tak sa to oplati..
ja platim cez ucet aj tie veci, co dostanem sekom..lebo ako sa poznam, tiez by som to vyrazila

charluc
autor
17. jan 2014

@sisaha vies len mi to je velmi divne,ze zaplatis sekom cez postu a nedojdu peniaze ???da sa brat do uvahy,ze sa strati balik a take ,ale sekom zaplatene peniaze co ide vsetko cez pocitac ??nezda sa mi

sisaha
17. jan 2014

@charluc niekedy si to firmy ako keby nevedeli naparovat..tiez cakaju na ustrizky aby vedeli priradit platbu..mohli aj oni stratit.., alebo skusaju, ci mas a ked nemas, tak zaplatis znova a im to co nenaparuju daju do prebytkov.

charluc
autor
17. jan 2014

@sisaha dakujem za radu,hned v pondelok musim nieco na poste zistit ,dufam,ze najdu ten sek a da sa to do poriadku

laskavamama
18. jan 2014

@charluc kamaratka ro i na poste a tam si seky archivuju v pc podla podacieho cisla na ustrizku.
Raz sa aj mne stratili udajne korunky posielaala som do cr a prijimatel tvrdil ze nic nedoslo.
Mesiac sme sa dohadovali az kym som nesla na postu a kamaratke vravim co sa stalo....Aona mi z pc pekne vytlacila kopiu seku a vravi a presny datum prebratia.Tak sa neboj a chod na postu reklamovat.....Ahlavne sa nedaj odbit.

charluc
autor
18. jan 2014

@laskavamama dakujem ,len ti si tam mala kamaratku ,ale u nas na poste nemam nikoho takeho ale aj tak dufam,ze mi pomozu,dakujem 🙂

laskavamama
18. jan 2014

@charluc vsade na poste je rovnaky system....kopie si uchovavaju.

dada1212
18. jan 2014

@charluc šek bol originál alebo ste ho vypisovali vy? že ak vy, či ste náhodou nedali zlý variabilný symbol alebo žiadny var.symbol a preto platbu dostali, ale nepriradili ju.
inak neverím, žeby bola chyba na strane pošty, všetci si ústrižky šekov automaticky ukladajú, tak ako by vedeli, že práve vy vyhodíte práve ten a môžu sa na vás obohatiť?
potom skôr sa prikláňam k tomu, že ťa klame trocha manžel, či nezabudol alebo neuhradil z nejakých dôvodov nrskôr a nechcel ti to povedať

charluc
autor
18. jan 2014

@dada1212 manzel ma prave ze neklame,lebo ten sek zaplateny mi dal,a ja som ho musela vyhodit a sek nebol mnou vypisovany ale original