Vydržia 5 mesačné mačiatka samé doma?

28. aug 2020

musela som odcestovat a nechat ich doma maju vodu aj granulky. Myslite ze sa im moze nieco stat ci nemusim mat obavu odisla som dnes rano okolo 9 a peidem zajtra do 11. Vydrzia to? Bojim sa aby sa im nieco nestalo

diana999
28. aug 2020

Nič sa im nestane 😀😀myslím ze bez obáv.. Ak sú na mieste kde sú v bezpečí

dskjhfdlkdjhl
28. aug 2020

Isto vydrzia. Len je divne, ze to zistujes teraz, ked si uz odcestovala.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kacena4
28. aug 2020

divne je to ze si clovek zaobstara zviera/ta a ked musi cestovat nie je schopny si zabezpecit varovanie ☹ keby si mala deti nechas ich same doma!!! 😨 das im na stol jest a flasu vody a ides...😔

diana999
28. aug 2020

@kacena4 jeeezis to sa nedá porovnávať deti s mačiatkami, polročné mačiatka sú už sebestacne 😀

autor
28. aug 2020

@kacena4 no povodne som sa mala vratit dnes poobede lenze bohuzial nestihnem to tak ma ukamenujte

kacena4
28. aug 2020

@diana999 a co ked su sebestacne, sak aj dieta sa vie vycikat a najest 🙂 naco si clovek zaobstara zviera, ked ho potom necha same doma, my sme macku brali so sebou sak to pichnech do prepravky a vezmes kam chces alebo das povarovat a macence by mali zrat pravidelne nie 1x za 24hod 😉

pribinak
28. aug 2020

Neboj prežijú.

mamutka
28. aug 2020

Očividne sú aspoň dve, takže sa zabavia, sú v puberte, pekne to roztocia. Dosť možné, že budeš mať izbu kde si ich nechala rozobratu na drobné. Dobre je, že záclony a pod sa dajú ľahko vymeniť 😁 väčšinu času iste prespia a co robili zvyšný čas, to určite uvidíš 😉 možno aj ucitis. Ja som cibuľu a cesnak s ktorými maciaky hrali cez deň futbal ešte dlho nachádzala kade tade...

katty2012
28. aug 2020

@kacena4 tk toto co je za prirovnanie, nechapem. podla mna by to urcite urobila aj s dietatom, a tiez by mu dala granulky s vodou. ochh

urcite to zvladnu, nic sa im nestane

autor
28. aug 2020

@mamutka Praveze su zviknute byt aj 13 az 14 hodin same ale vzdy ma cakaju. Neplanovala som neprist domov ale fakt za to nemozem navyse zobrat ich nemozem aj keby som chcela. Ratam s tym ze byt bude hore nohami ale nic strasne zatial nikdy neviviedli. Zaclon sa ani nedotkli

mamutka
28. aug 2020

Nič si v tom prípade nevycitaj, nie je to tak dlho, podstatne je, že sú spolu a vo svojom domove, nijak by ich netesilo, keby si ich kvôli pár hodinám navyše vlacila so sebou. To je na mačku veľký stres. Pre budúcnosť si nájdi niekoho kto ich príde v takom prípade opatrit a je to. Oni naozaj budú aj veľa spať a zbehne im to

0silvia0
29. aug 2020

nemas niekoho, koho mozes poprosit, nech ide macky pozriet? Pre istotu...

layla12
29. aug 2020

Ja mačky nechávam bežné deň až dva samé. Nachystam im viac misiek s vodou, granule majú v dávkovaci, vylozim naviac jeden zachodik a v lete nechám zapnutú klimu. V pohode to vždy prežili.

alexk12
29. aug 2020

Bože to je zas ta šibnutá s tými mackami

karolinakr
29. aug 2020

Nič sa im nestane, su 2, aspoň sa zabavia bez dozoru