Vybuchla nám Elektrolux Inspiration plynová varná doska biele sklo

michaela142
13. apr 2020

Ahojte, pri varení mi normálne vybuchlo sklo na varnej doske, sklo sa všade rozletelo po celej kuchyni. Dala som ju na reklamáciu ale v Elektroluxe mi to neuznali. Podľa fotky zistili ze to bola mechanická chyba. Keď prišiel servisný technik tak mi povedal ze to este nevidel ze by tak vybuchla doska(neveril mi ze to tak bolo). My si myslíme ze v tom skle boli niake poškodenia od výroby kedže to takto explodovalo. Kedže nám neuznali reklamáciu tak sa chcem spýtať ci sa to nahodou tiez niekomu nestalo/ ci nie je ten výrobok niaky kazový. Varnu dosku sme kupovali pre 10 mesiacami, nepoužívali sme ju často pretože sme cez týžden nevarili iba cez víkend. Začali sme ju používať často v tomto koronavirusovom obdobi a ona to neuniesla. Prosím napíšte mi ci sa to niekomu nahodou nestalo tiez. Dakujem

lula313
13. apr 2020

Nám praskla doska pri tom, keď ju manzel umyval. Tvrdil mi, že nevyvíjal neprimeraný tlak. Tiež nechápeme, že to nič nevydrzi(bola to však ina značka). Keby si to riešila cez poistku domacnosti?

sindy70
13. apr 2020

@michaela142 doska zvykne prasknut ked je zle osadená v linke

michaela142
autor
13. apr 2020

@lula313 skúšala som to cez poistku domácnosti, ale na toto sa mi poistka nevzťahuje...😔

michaela142
autor
13. apr 2020

@sindy70 osadená bola dobre to povedal aj ten servisný technik keď tu bol.

kikidee
14. apr 2020

Mne sa to sice nestalo a vobec neporadim, ale len tak na okraj, ked som si v Planeu vyberala minuly rok dosku ja, prave vyberala aj starsia pani, ktora mi tam zacala rozpravat ako jej to vybuchlo tiez . Ze sa rozletelo na milion kuskov a preto si mam vybrat taku s ramom🙂 netusim vsak aku znacku mala, ani ci bola plynova .

niki39
4. jún 2022

Zdravím. My sme kupovali varnú dosku Elektrolux sklo v 1/2022 a včera sa nám stalo presne to isté počas varenia. Úplná explózia, doteraz sme v šoku. Jediné šťastie, že v tej chvíľu nikto nestál pri sporáku, lebo si nechcem predstaviť, ako by to mohlo dopadnúť. Poškodilo nám to iné elektrospotrebiče. Čakáme na technika z Elektroluxu a keď nepochodíte, obrátime sa na SOI.

bernadetta74
28. máj 2024

Ahojte.Je to sice staršia téma ale čo čitam tak Elektrolux vedie v buchnuti plynových dosiek.Mne sa to stalo včera po 3 rokoch.Hrozné už toto nechcem zažit.😪😪😪