je tu niekto z Topolcian ?Ako to tam vyzera?Pocula som ze tam vybuchla nejaka budova na vyrobu plastov...
uz o tom pisu aj tv noviny aj na jojke..je tam asi 5 zranenych ..iba ma tak napadlo ze plasty-no to tam musi byt smradek..posledne info ze tam bola bomba.predtym ze asi plyn..palanda je co ?myslim na "istu" stvrt,ale neviem ci je to ono 😅 ..ak ano,to by nebolo na skodu..
asi myslime na tu istu....sofinka....ale to by bol este vecsi smradek... 😖 😖 😖 😖
muz mi teraz o tom hovoril, zas ze misenkova firma 😒, co ine sa dalo cakat 😒
juuj palanda, to teda je krasna cast topolcian 😠 😠 😠
babenky,nekonkretizujte,co je to palanda, lebo vam napisu,ze ste rasistky .
nadhera po tvojom príspevku všetci vieme 😀
no pekne si nas prezradila, uz ani pisat nemusime 😀 😀 😀 a kazdy si domysli
aaale cooo...pre mna cigan ako cernoch já nejsu rasista ... 😀 ee srandujem.ale to neni hlavna tema 😅 cessy co si napisala ze co ine sa dalo cakat...oni su taki "rizikoví" ?Bomby pod vankusmi a tak ? 😝 😀
http://tvnoviny.sk/spravy/domace/pri-topolcanoc...
ved citaj
nevim, nepoznam, len z pocutia
ja som si len domyslela 😀 to tam nepoznam,ale nech vam to nezacnu vycitat, ved uz jednu temu taku zamkli.
Sú aj nejaký mŕtvy? Dúfam, že nie! ☹ To by bolo akosi skoro, nemyslíte?
trzne rany, popaleniny ziadny mrtvy, teda zatial ☹
známa "firma"...možno šlo o vyrovnanie účtov...a doplatili na to nevinný
hmmm,vzdy tak byva,ze nevinni si to odnesu - zial ☹
to sa cudujem ked uz o tom vedia v telke ze su este neni mimoriadne spravy v telke..asi to neni tak vazne
teraz som to citala na cas.sk - ta3 este nedava nic?
mozno to budu davat az o 17.hod.na markize
pripada mi ako samovrah z nejakej sekty..nesie to v igelitke a rachne mu to ked je na odchode ?Mozno to tam ani nemalo buchnut,len to mal zle vyratane..alebo ju zabudol odlozit a utekat prec..
sofinka dobreeee, pobavila som sa na tvojom prispevku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
som rada ze sa ti pacil 😎 .. akurat ze som si bola poliat zahradku a zmeskala som vecerne spravy a neviem nic -ci sa este nieco zomlelo,kto v tom ma prsty,ci uz identifikovali sektara,...nechcem byt vtipna v tak vaznej situacii,ale neda mi to-co ak to vobec nakoniec nebol sektar,atentatnik a samovrah,ale len zberatel starych bomb z 2.svetovej co si prave zohnal cez inzerat bombičku a aby bol nenapadny dal ju do igelitky a len tak akoby nič si isiel pozriet dajaky plast do firmy ako stojan nech si to doma naaranžuje...len ma to tak napadlo...pocas toho co som polievala
sofi no myslim si ze tu firmu si nevybral len tak nahodne 🤐
no dobre,ale to nechapem ked uz niekto chce takto urobit zle,preco sa pritom aj sam vyhodi do vzduchu.to fakt robia sektari,to nesrandujem..alebo zeby nehoda ?Zeby to dobre nenacasoval ?
dovodov moze byt x.
od nespokojneho zakaznika az po psychycku poruchu... 😔
a je to tu.. zas dilema.nespokojny zakaznik co ho omrzel zivot ?Som zvedava co sa z toho vykluje..lebo je to divne.fakt ako na vychode.Ja uz asi idem zalomit.tak zajtra dievky
A koľko bolo zranených?
Ešte k môjmu príspevku, keb prišli nejaký vyrývači. Tou poslednou vetou som myslela, že len pred týždňom sa stala tragédia a už je tu ďalší výbuch ☹
no ja som z topolcian,ale veru o nicom neviem...i ked som pocula hucat sanitky,aj hasicov,ale myslela som si ze nechcu cakat na cervenej....ale ked pises ze budova na vyrobu plastov,tak to je pod kalvariou....pri spodose..az ti to nieco hovori...skoda ze nevybuchla palanda... 😀 😀 😀