Výber psa a meno

vanyy
31. mar 2019

Ahojte 😃 chcela by som sa spýtať že ako by sa mohol volať môj pes, a aká by to mala byť rasa, prosím poraďte mi🙏

ave17
31. mar 2019

@vanyy to fakt?? 🤣

beky1813
31. mar 2019

😃😃😃😃

tyrkysova_kobyla
31. mar 2019

@vanyy mohol by to byt nejaky orech, meno by som zvolila Hejtypodsemknohe alebo potom cistokrvny bastard s menom Ajdontandrstend

klaudia_kaja
31. mar 2019

Žartuješ ? To asi musíš vedieť ty akú rasu psa chceš, či chceš maličkého alebo veľkého psíka, či chceš fenku alebo samčeka .. a meno si vyberieš podľa pohlavia..

Ale keď chceš vedieť môj názor, tak ja som vždy túžila po čivave, je to malé milé vhodné do bytu a meno som mala vybraté pre obe pohlavia Lianka fenka a Nikky samček ..

tyrkysova_kobyla
31. mar 2019

@klaudia_kaja prosim, nie ludske mena pre zvierata 🙏

miska_kal
31. mar 2019

marwel

klaudia_kaja
31. mar 2019

@tyrkysova_kobyla ale to je každého vec nemyslite si ??? A napísala som kedysi dávno, teraz by som možno uvažovala o inej rase i o inom mene no nerozmýšľam pretože psa neplánujem pekný večer

milanm_
31. mar 2019

Sused ma syna menom Bruno (teraz ma cca 2r). Dalši sused si kúpil psa a dal mu meno... 😀

beky1813
31. mar 2019

@tyrkysova_kobyla to som ja zazila v obchode, pani kričala "Miško, Miško, pod sem" a prisiel pes 😯

tyrkysova_kobyla
31. mar 2019

@beky1813 asi tak to potom vyzera... 😑 je to take dehonestujuce

ankaevka
31. mar 2019

Tak zalezi aj od toho, kde toho psa chces ci mas dom alebo byt..tiez sa mi nepacia ludske mena pre psov.. mame dom a dvor, mali sme fenku kokerspaniela a volala sa lejdy, velmi dobry pes k detom, aspon ta nasa bola, teraz mam kopova a vola sa nero, ale ten potrebuje vybeh, je strasne silny ale velky dobrak a deti a celkovo ludi zboznuje, na druhej strane ohlasuje kazdu navstevu na dvore

fridi96
31. mar 2019

My mame v byte francúzskeho bulldoceka a vola sa Zara 🙂

maminuska
31. mar 2019

Tak moja sestra má troch psov Dorku , Elišku a Emu . No čo na to povedať ? Ja som mala psa a v rodokmeni z Francúzska mala zapísané Koza val dis ( názov CHS), meno môjho psa bolo KOZA podľa rodokmeňa. Tak si predstav že by som kričala na svoju fenu že KOZA, tak sme ju volali Azok ...Azina , Azička

aleshka_supermama
31. mar 2019

Vie mi niekto vysvetliť prečo ľudia dávajú psom ľudské mená??? 🙄🤔

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zajkomajko
1. apr 2019

@ptmt1011 keď budeš mať psa pár rokov a budeš mať k nemu vzťah tak ho berieš ako člena rodiny, preto to ľudia robia... my sme mali psa labrador, meno Pegy úplne super k deťom aj keď že veľký, mne sa páčia iba veľké plemená, malé veľa brešú o našej v bytovke ani nevedeli, brechala iba vonku, pekne sme si ju vycvičili každý deň po práci asi na 3-4hodinky vonku so psom a samozrejme ráno, a na obed vyvenčiť ešte z práce cez obednajšiu prestávku som utekala ju vyvenčiť a večer keď už bola vycvičená sme chodili na prechádzky alebo túry do lesa, do parku...A pre psa sa mi páči meno Beny.

heyoka
1. apr 2019

@vanyy kúp si russel teriéra a pomenuj ho Milo (teda majlo)

heyoka
1. apr 2019

Ja mám fenku kríženec ani neviem akej rasy...vyzerá ako líška..a volám ju Sindy.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
abbey1
1. apr 2019

@fridi96 My máme dcéru Zaru a psa Alexa. 🙂 Zara mu vybrala meno. ;)

maminuska
2. apr 2019

@zajkomajko ja mám psov dlho , mám chovnú stanicu . Mám ich rada, beriem ich ako súčasť našej rodiny ale určite s nami nespia v posteli , ani neležia na gauči , nemajú dovolené chodiť do kuchyne keď jeme , nemajú papučky a vesty nosia len v zime pri veľkých mrazoch .Byť so psom 3-4 hodiny po práci vonku , tak nemôžeš mať deti a ani manžela.

blackcat8885
2. apr 2019

Rodičia majú psov Sáru a Alexa a mená som im dala ja 😄 a poznam ľudí čo majú Misku, Terku, Filipa

hennyinnsbruck
2. apr 2019

Keď to už takto začína prosím nekupuj sú nič 🤦‍♀️

lubiss
2. apr 2019

@blackcat8885 ja mam Misku a je to milacik celého sidliska :D vsetci si ju pametaju aj vdaka menu :D nebol to moj zamer ale povodny majitelia ju mali zapisanu ako Mishell tak z nej je Miška :D

zajkomajko
2. apr 2019

@maminuska Áno máš chovnú stanicu, tak pes je pre Teba biznis a nie člen rodiny...Áno predstav si mám manžela aj deti. Ja papuče psíkovi nedávam to neuznávam ale v posteli s nami spí vojdeme tam všetci aj manžel aj deti aj pes a je nám super... Ako si psíka vycvičíš tak máš. My sa mu venujeme od malička a až potom prišlo dieťatko, teraz už je starý tak väčšinou oddychuje ale vonku chodievame stále berieme aj psíka aj deti, nesedíme pri telke ale chodievame vonku.

shilou
2. apr 2019

My mame Nelly..ma 12rokov...s tym menom sme ju uz kupili....a teraz kazde druhe dieta Nela.

shilou
2. apr 2019

Dalsi maju Cyrila...Ahmeda...Dzidzi...vobec neriesit....kto ake chce, nech take da

maciatkolulu
2. apr 2019

@ptmt1011 nás pes je člen rodiny,je to parťák pre dieťa,vyrastali spolu,hrajú sa spolu,dieťa sa u i zodpovednosti,treba vencit,ísť von,dať jesť,hrať sa a áno spia spolu😉 večer sa osprchujem aj pes,aj fúzy,všetko a spí pri nohách,je to super,malý sa teší,že ho stráži a on ho aj stráži. Takže tak.je to to strešné plemeno s ľudským menom,nemusí papučky 🤣ale je člen rodiny. Rovnako ako naša mačka,ale o jej solidárnosť i a schopnosti prejavovať lásku by sa dali diskutovať😁.každopádne ráno chodí ona budiť malého a pradie,že je počuť k susedom.

erickatt
2. apr 2019

My mame psika, šteniatko z útulku. Ja jedine z utulku. Je to TEO a čistá ,,ulica" ma 5 mesiacov. A mačka nasa sa volá Špongia