Dobrý deň,
s priateľom sme si kúpili manželskú postel, a preto by som vás chcela poprosiť o rady, kde a aký matrac kúpiť, ktorá značka sa vám potvrdila a ste s ňou spokojné. Ďakujem vopred za komentáre 🙂
Pekný deň!
@domuuska1
http://www.matracentrum.sk/online-poradca.php
tu mas poradcu
Matrace planujeme kupit 2, chceli sme z Jysku, ale sestre sa stalo, ze odtial boli matrace o 7cm vacsie a roztiahli jej novu manzelsku postel. Takze preto hladam inu alternativu. Dakujem za odpovede 🙂
Urcite by som riesila nejaky obojstranny matrac...v dormeu maju take ...aj ked kupis jeden velky...vo vnutri mas 4 jadra ktore si mozete podla seba prisposobit
My sme pred rokom kupili postel aj matrace v Materasso. Manzel mal velke problemy s krizami a odkedy mame novu postel, tak prespi celu noc a chrbat ho uz neboli.. 🙂 Ked sme vyberali postel a matrace,tak som natrafila akurat na info, ze v ich predajni v BA budu merat vhodnost matracov pomocou takej podlozky, ktora sa polozi na matrac a na nu sa lahne.. Ta zmeria, ako clovek lezi, ci je rovnomerne rozlozena zataz a tak.. Kedze sme nemali sajnu, ktore matrce su pre nas vhodne, tak sme si takto poskusali asi 8 roznych matracov a vybrali si.. Su obojstranne a dali nam ich do 1 puzdra, takze nie je medzi nimi ani medzera a posobia ako 1. Pricom sa da to puzdro odzipsovat a ja si mozem svoj otocit napriklad.. Sme ozaj spokojni 🙂 Neviem, ako casto robievaju take merania, alebo ci ich robia aj ine spolocnosti, ale ucite odporucam vybrat na zaklade toho.. 🙂 Myslim, ze na nejakych veltrhoch to tiez mozu merat.. My sme mali vtedy stastie, ze akurat tie 2 dni merali v BA.. Odvtedy tam tusim neboli.. A to je uz skoro rok..
@domuuska1 tak je otazne ci vam bude vyhovovať obom rovnaky matrac,ak predpokladam,ze chces kupovat velky....my sme tak mali na prvej posteli,ale kedze som mala potom problemy s krcnou chrbticou tak sme museli kupit dva...a teda aj rovno novu vacsiu postel...ja musím mať tvrdy matrac a muz stredne tvrdy...kupovali sme ich v ikei,ja ho mam uz skoro 2r a som spokojna...muz teraz menil matrac,lebo ten co mal mu nevyhovoval...predtym mal nejaky penovy co sa prisposoboval telu ked si tam lahol...